Linda Kristiansen
ganske radikal
Ældre, EU og en ny valgvideo

Jeg er overbevist om at jeg er en af de heldigste regionskandidater overhovedet.

11_aviserJeg indrømmer, at jeg syntes det var lidt op ad bakke at skulle føre regionsvalgkamp når f.eks. Politiken kun laver kandidatpræsentationer af de kommunale kandidater og når Berlingskes “din by-net” kun er beregnet til kommunale kandidater. Det er ikke noget under, at mange mener Regionen er en lidt fjern abstrakt størrelse, når store dele af pressen behandler regionsrådsvalget sådan. Men ærlig talt – det er altså ikke kun pressens skyld! For er regionsrådsmedlemmerne gode til at kontakte pressen imellem valgene? Hvis ikke vi der er interesseret i regionen gør opmærksom på den, så kan jeg godt forstå at den ikke er fokusområde her i valgkampen. Men det vil jeg ændre :-)

Men hvorfor synes jeg så en af de heldigste kandidater. Det er jeg fordi jeg i den grad synes der er god opbakning fra de lokale foreninger. Flere foreninger har tilbudt at hænge mine plakater op. Alle mine lørdage er afsat til uddeling i samarbejde med kommunale kandidater forskellige steder i Regionen. Og så er jeg blevet tilbudt pladser i paneldebatter i Nakskov, Sakskøbing, Ringsted og Kalundborg – paneldebatter der oprindelig var tiltænkt lokale/kommunale kandidater :-)

Det gør valgkampen rigtig skøn og giver ekstra energi.

bus1-1024x492I går deltog jeg i en paneldebat i Sakskøbing – emnet var ældrepolitik. Det var en rigtig god debat. Jeg var den eneste regionskandidat, men emnet bød på mange overlap mellem det kommunale og det regionale. Et af emnerne var tilgængelig offentlig trafik, hvor vi i DRV arbejder for halvtimesdrift på de tværregionale bus- og togforbindelser. Et andet emne var hvad vi gør for at tiltrække praktiserende læger. Her skal vi skabe attraktive arbejdsmiljøer med et højt fagligt niveau, der bl.a. skal sikres gennem løbende efteruddannelse.

eu-flagI dag deltog jeg så i en debat på Stenhus gymnasium. Emnet var EU – og det er altså svært at omstille sig, når alt andet drejer sig om regionen. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg var rigtig nervøs – havde skrevet alt for mange sider til mit indlæg og valgte overhovedet ikke at følge én af dem. Ikke min bedste præstation. Men fik dog slået fast, at jeg ikke går ind for kønskvoter. Jeg mener ikke ligestilling handler om, at vi skal være lige mange mænd og lige mange kvinder til alt, men at mænd og kvinder skal have lige muligheder.

I morgen skal jeg så til Ringsted og debattere ungdomspolitik – det glæder jeg mig enormt meget til. Faktisk kan du på min hjemmeside www.lindakristiansen.dk se hvor jeg er hvornår, hvis du skulle have lyst til at møde mig IRL (In Real Life). Men indtil da kan du se denne film, hvor Knud Munksgaard og jeg fortæller lidt om hvad vi gerne vil med Region Sjælland:

YouTube-forhåndsvisningsbillede

PS: Husk at sprede rygtet om at vi også skal stemme til regionsrådsvalg d. 17. november – og at du kender en rigtig god kandidat ;-) 

Jeg vil rigtig gerne høre din mening - skriv en kommentar


3 + = 12