Linda Kristiansen
ganske radikal
Alle har ret til et valg (pressemeddelelse)

Valget er udskrevet og politikerne har travlt med nå at ud til vælgerne. Men nogle befolkningsgrupper, tales der ikke meget om eller til, mener den radikale folketingskandidat, Linda Kristiansen.

Døve, blinde og dem, som ikke er så gode til dansk, lades i stikken.”Vælgerne er demokratiets kerne. Uden vælgernes aktive deltagelse har vi ikke et velfungerende samfund” – siger Linda Kristiansen, som i sin valgkampagne inkluderer de grupper, som tit overses. Hun lancerer netop nu en folder, som i kort form præsenterer de holdninger, hun står for på 8 forskellige sprog, samt tegnsprog og på punktskrift.

YouTube-forhåndsvisningsbillede

”I FN’s handicapkonvention står, at alle har ret til at kunne deltage i demokratiet, men når først valgkampen er i gang, så prioriteres tiden ikke til at gøre valgmaterialet tilgængeligt for alle. Det styrker ikke demokratiet, at ikke alle kan være med på lige fod. Jeg vil gå foran og ændre dette forhold – siger Linda Kristiansen.

Lige nu er min valgfolderen på vej ud til postkasser og opgange. De politiske budskaber er foruden punktskrift trykt på thai, tyrkisk, fransk, polsk, tysk, engelsk, bosnisk og dansk, samt lavet som video med tegnsprog.

Ønskes yderligere oplysninger er I velkomne til at kontakte

Linda Kristiansen, Radikal folketingskandidat
Nordkrogvej 10
4490 Jerslev
31 14 33 77
x@lindakristiansen.dk
www.lindakristiansen.dk
www.handicapkonventionen.dk 

Jeg vil rigtig gerne høre din mening - skriv en kommentar


− 2 = 3