Linda Kristiansen
ganske radikal
Anbefalere

Arne Rohde, tidligere viceborgmester og amtsrådsmedlem

Arne RohdeLinda er en fantastisk energisk ung kvinde, en af den slags vi har brug for i Folketinget. Linda har mange gange vist at hun har mod til at sige det hun mener, også om emner som andre helst undgår at tage stilling til. Jeg medgiver Linda mine bedste anbefalinger og opfordre vælgerne på Sjælland til at sætte kryds ved Linda Kristiansen.

 

Camilla-Dorthea Bundgaard, chefredaktør på Damefrokosten.com

Linda er politiker i hjertet. Der er hverken spin eller selvpromovering i hende. Hun går sine egne veje og følger sit hjerte. Hun står for det, hun står for – og det kan du regne med. Hvis du er til selvbestemmelse, rettigheder, støtte til de svageste og for et rummeligt samfund i det hele taget, så er det Linda, du skal stemme på.

 

Henrik Gade, formand Guldborgsund Radikale Venstre

Linda Kristiansen er flittig og har en enestående evne til at kommunikere i et klart og tydeligt sprog. Linda har været medlem af Radikale Venstre i mange år, og kender partiet og dets sociale samvittighed. Det er overordentlig sjældent at møde en, der ikke blot er enkeltsags orienteret, men også brænder meget for marginaliserede grupper. Som opstillet i Region Sjælland har Linda også sat sig ind i Udkantdanmarks problematik. En stemme på Linda er en stemme der i folketinget vil arbejde bredt.

 

Steen Schapiro, Filminstruktør og stifter af Seksualpolitisk Forum

Linda Kristiansen er radikalt nytænkende, ikke mindst i sociale sammenhænge. Når det gælder arbejdet for frisind og for at hjælpe de udsatte og støtte de diskriminerede ved at give dem rettigheder, er hun en fænomenal og utrættelig arbejdshest. Hun er en ildsjæl, der går imod nyttesløse og skadelige moralske forbud. Hun bør komme i Folketinget nu, og videreføre de gode seksualpolitiske forslag fra bl.a. Radikal Ungdom – også selvom nogle af partiets ældre stritter imod.

 

Martin Bork, Kredsformand Ringstedkredsen

Linda Kristiansen har et kæmpe engagement for politisk arbejde. Med stor entusiasme og en stærk vilje forfølger hun sager, til de bliver gennemført. Med sin uortodokse, kreative og løsningsorienterede personlighed, vil hun være et stort aktiv for en gennemslagskraftig radikal folketingsgruppe. Jeg håber, vælgerne vil stemme Linda i Folketinget.

Bent Kroghly, tidligere formand for Radikale Venstres Erhvervs- og økonomiudvalg

Bent KroghlyLinda er den mest utrættelige og energiske politiker, jeg kender.  Hun har en imponerende arbejdskapacitet, hvilket sammen med hendes store engagement bringer hende politisk vidt omkring: Fra krav om hygiejneregler ved piercing, humoristisk mobning af Pia Kjærsgaard, og til kampen for prostitueredes frihedsrettigheder. Især det sidste kræver mod og ”mandshjerte”.
Jeg er en stor beundrer af Linda, og hun har min fulde støtte i sin valgkamp.

 

Tyge Birk, medlem af Radikale Venstres hovedbestyrelse

Linda brænder for de, som virkelig har behov for hjælp, eksempelvis blinde, døve og psykisk syge.
Og hun bekæmper med ildhu enhver tendens til forbud og formynderi.
Linda er kort og godt, Social og Liberal!
Derudover har hun et imponerende energi niveau – tangerende det bekymrende :-)

 

Annette Rolsting, selvstændig tekstforfatter

Linda er en person med et drive og en arbejdsindsats, der går langt ud over det sædvanlige. Hun er en modig og stædig fritænker, der hele tiden arbejder for at forbedre forholdene for handicappede og socialt udsatte. Derudover har hun fingeren på pulsen, når det gælder livet uden for storbyerne, herunder det lokale erhvervsliv, de regionale uddannelsesinstitutioner og foreningslivet. Derfor giver jeg Linda mine varmeste anbefalinger.

 

Klaus Vig Ødegaard, formand for Radikale Venstre i Kalundborg

Linda Kristiansen har som folketingskandidat igen og igen bevist at hun kæmper for ægte radikale værdier som social anstændighed og økonomisk ansvarlighed. Lindas utrættelig engagement gør, at hun går efter bolden og ikke benet.
Linda er en modig og arbejdsom politiker. Sjællands storkreds har brug for det bedste. Derfor skal Linda i Folketinget