Linda Kristiansen
ganske radikal
Anerkendelse af Dansk Tegnsprog og Asger Bergmanns fødselsdag

Oprettet af Linda 2007-03-02 18:35
I dag var der reception for Asger Bergmann, Formand for Danske Døves Landsforbund. Han fylder 60 år. Asger ønskede først ikke en reception, men efter lidt snak frem og tilbage indvilligede han, hvis fokus kunne være på Anerkendelse af Dansk Tegnsprog. Asger har i mange mange år kæmpet for en anerkendelse af det Danske Tegnsprog og mange ting er også opnået – bare ikke en officiel anerkendelse.

Til receptionen kom bl.a. Simon Emil Ammitzbøll og snakkede om vigtigheden af lige muligheder, vigtigheden af at have et 1. sprog og vigtigheden af anerkendelse af Dansk Tegnsprog. Det var enormt dejligt at Simon Emil ville komme og snakke om dette og det har virkelig stor betydning at emnet bliver taget seriøst – også af folketingsmedlemmer.

Ønsker du at vide mere om døve, tegnsprog og anerkendelsen heraf er du velkommen til at kontakte mig eller Danske Døves Landsforbund (www.deaf.dk).

Herfra skal i hvert tilfælde lyde stort tillykke til Asger Bergmann og mange tak til Simon Emil.

Der vil formentlig være et kort interview og et klip fra Simon Emils tale på DR1 på lørdag d. 10 i det program der hedder “Tidens tegn” om formiddagen.

Jeg har desuden fået lov til at lægge den meget spændende tale, der blev holdt om anerkendelse af tegnsprog herud. Kan klart anbefales at læse den.

 

Jeg vil rigtig gerne høre din mening - skriv en kommentar


+ 2 = 5

Categories: Tegnsprog