Linda Kristiansen
ganske radikal
At brænde for en sag eller brænde sig på en sag

Det er så meget nemmere at brænde for en sag, man kender til. Personligt synes jeg et bredt og tilgængeligt mediebillede er super essentielt og derfor er det oplagt for mig at tage denne mærkesag med ind på Christiansborg. Og det kan bestemt både ses og høres når vi snakker mediepolitik. Og forhåbentlig afspejler det sig også når vi engang lander en aftale om mediestøtten.

Der er ingen tvivl om at vi skal tænke os om og at der er nogle faldgruber, der er mere oplagte at styre udenom end andre. Men i dag har jeg flere gange læst kommentarer, der antyder at man fuldstændig skal holde sig fra ting, hvor egeninteressen kan betvivles. Og det synes jeg ikke nødvendigvis er særlig positivt.  Tvært imod synes jeg det er fedt, når politikere ved hvad det er de beskæftiger sig med, har noget erfaring. Politikere som brænder for et bestemt emne eller område.

Vi hører så ofte at politikerne mister virkelighedssansen når de kommer ind på Christiansborg, men det er virkelig et kompliceret spil. Hvis man udtaler sig om noget, som man ikke nødvendigvis selv har haft fingrene i, så skal man holde bøtte og lade dem der ved bedre udtale sig. Hvis man udtaler sig om noget man faktisk har en viden om, så risikerer man hurtigt at blive hængt ud for at være partisk og støtte egeninteresser.

Jeg ønsker langt hellere politikere, der brænder for en sag end politikere, der er bange for at brænde sig på en sag. 

1 Comment to “At brænde for en sag eller brænde sig på en sag”

  1. Hej Linda jeg er helt enig i dine betragtninger

Jeg vil rigtig gerne høre din mening - skriv en kommentar


+ 4 = 12

Categories: Blandet, Medier