Linda Kristiansen
ganske radikal
Dag 1 (og lidt 2)

Så er dag 1 overstået og dag 2 i fulde sving. Jeg blev simpelthen vækket onsdag af en sms, der spurgte om jeg var klar til valg – og så gik dagen ellers med en telefon, der konstant var ved at løbe tør for batteri og en computer som i dagens anledning havde besluttet sig for ikke at sende eller modtage mail (tak gud ske lov for web-mailens opfindelse).

I går fik jeg arbejdet en smule – vi er ved at planlægge 100 års jubilæum for Døves Nordiske Råd og Bertel Haarder og Bente Dahl skulle begge have holdt taler her på fredag. Bertel har meldt afbud – Bente er som en klippe og kommer tidligt og holder tale som den første, for derefter at haste til sønderjylland :-) Det skaber en del panik og masser af humor på Danske Døves Landsforbund med sådan et arrangement, som i den grad bliver påvirket af valget.

Samtidig er der jo min egen valgkamp… Jeg har gået kalenderen igennem og du kan se på www.radikale.net/linda-kristiansen under events hvornår du kan møde mig hvor. Der skulle gerne komme flere events til.

Samtidig har jeg lige fået rettet Ringsteds hjemmeside, såjeg nu er forrest :-) Det gik dog lidt hurtigt, så det må jeg lige kigge på igen senere.

Jeg har fået kontaktet en kandidat fra alle de andre partier og hørt om de vil være med i en lille gruppe der tilbyder sig som pakkeløsning til uddannelsessteder og større virksomheder – og fået positivt svar allerede fra tre (S, K og V). Så hvis du vil have en paneldebat, så bare send en mail :-)

Jeg vil prøve løbende at skrive lidt her. Men du er skam meget meget velkommen til at kontakte mig også. Du kan få fat i mig på               31 14 33 77        og linda@ka-net.dk.

Oprindelig posted: 2007-10-25 10:14 

Jeg vil rigtig gerne høre din mening - skriv en kommentar


+ 7 = 16

Tags:,