Linda Kristiansen
ganske radikal
Demonstration d. 8. marts

 

Jeg fik i dag et tip til denne artikel: http://www.information.dk/154915 og det kommer næppe som en overraskelse at jeg er på linje med Peter Dyreborg :-D Og ligesom ham kan jeg desværre heller ikke demonstrere i dagtimerne, men måske vi kan lave en moddemonstration om aftenen? Er det en idé? 

Leave a Comment to “Demonstration d. 8. marts”

 1. Flemming Nakinge siger:

  Hej Linda

  En glimrende ide, var der ikke så langt fra sønderjylland så var jeg mødt op alene. dem det drejer sig om kan ikke demonstrere da der er maske forbud i dk.
  Men Læs DR tekst tv side 116. det langt støre og mere relevant problem at demonstrere for at få stoppet, der vil hjælpen enda være velkommen.

 2. Hmm… Måske er jeg naiv, men fordi man er med i en demonstration er det jo ikke det samme som at man er prostitueret eller kunde – jeg er ingen af delene. Men vil da stadig gerne give udtryk for min holdning. Derfor mener jeg godt at dem det drejer sig om kan dukke op :-)
  Og jeg synes jo faktisk at formålet med sådan en demonstration netop er at få fokus på dem der har brug for hjælp. Det er derfor jeg ikke går ind for et forbud mod at købe sexydelser. Det er IKKE fordi jeg mener vi bare skal lukke øjnene – tværtimod. Jeg mener at et forbud er at lukke øjnene. Det hjælper ikke – det skjuler og det vil jeg ikke være med til.

 3. Flemming Nakinge siger:

  Det forudsætter at det netop er en demonstration. Der er organiseret af andre end de prostituerede.
  Det spørgsmål om hjælp, må være gennem frivillig selvhjælp, ellers er det dømt til at mislykkes fra starten af, et forbud eller kriminalisering, vil vise samfundets holdning til sex arbejderne, hvad skal samfundet bruge det til?
  Skal vi som samfund til, at sparke på folk der ligger ned? eller skabe et nyt parallelsamfund? som Linda næsten skriver ude af øje ude af sind.

  Det er ikke muligt at tvangs nedtrappe en narkoman, hvis det skal holde i længden, det er noget enhver behandler ved, og det er hos de sex arbejder de massive problemer er, og dem som Dansk Kvindesamfund, bruger som undskyldning, for deres meget mærkelige sammenblanding af trafficing narkomaner vold mord prostitution osv.

 4. Hvis der nu inden d. 1. marts er over 100 personer, der tilmelder sig en eventuelt moddemonstration her på siden eller via mail til mig (linda@ka-net.dk), så skal jeg nok prøve at organisere den ;-)
  Øh, er der forresten nogen der kan huske i hvor god tid man skal varsle en demonstration…?
  Men i hvert tilfælde så er vi nu over det problem at der ikke er nogen der kan deltage *SS*.

 5. Hm… en demonstration skal anmeldes allerede 14 dage før, så tilmelding skal ske til mig INDEN d. 22. februar. OG jeg skal have 100 positive tilkendegivelser for at jeg gør det… – så???? Er i med???

 6. OK – jeg vil lige klargøre hvad en eventuel demonstrations formål skulle være, for der er en smule tvivl herom :-)
  Jeg ønsker en demonstration som går imod et købsforbud. Jeg ønsker ikke et købsforbud, fordi jeg mener det mørkelægger området og ikke hjælper dem som eventuelt har brug for hjælp. Jeg frygter at de vil blive mere udsat. Derfor vil jeg gerne spørge alle dem som går ind for et forbud, hvad formålet er?

 7. Eini siger:

  Count me in.

 8. Mie Harder siger:

  Spændende initiativ. Det bliver nok svært at samle 100 mennesker inden d. 22., men jeg vil til enhver tid møde op og demonstrere mod en kriminalisering af prostitution eller prostitutionskunder. Så bare tæl mig med. :-)

 9. Henrik siger:

  Held og lykke med d. 8 marts projektet.

 10. Hejsa – Og tak :-) Ja, det bliver spændende om vi kan nå at samle 100 inden for så kort tid, men det skal da forsøges selv om det er en af de lidt større udfordringer :-)
  Hvis ikke så er vi klar om et år *SS*
  Og uanset så skal jeg i hvert tilfælde nok give lyd fra mig d. 8. marts – men jeg krydser fingre og håber at endnu flere tilmelder sig.

 11. Pia Struck siger:

  Jeg vil også gerne være med i mod-demo.

  Det lyder på noget af deres materiale at ikke-købere skal til at overgribe på købere, mænd imellem.
  Led manipulation!

 12. Mie Harder siger:

  Inspireret af jeres debat har jeg tilladt mig at skrive et lille indlæg over samme tema – http://mieharder.blogspot.com/2008/02/om-retten-til-egen-krop.html
  :)

 13. Rigtig godt skrevet Mie :-)

 14. Jeg kommer gerne..:-)

 15. Zanne siger:

  Kommer glad og gerne….:-)))

 16. DEJLIGT. Jeg har desuden informeret handicapportalen om arrangementet, de vil muligvis skrive en lille artikel om det i morgen.

 17. RasmusElkjær siger:

  Jeg er 100% med på en mod-demo

 18. Freja Bang siger:

  Hvad til på dagen bliver det?

 19. Jeg skal fra Nyborg først, så jeg regner med 19-tiden, men er åben for forslag – hvad tid er det at Go’ aften Danmark sender?

 20. Flemming Nakinge siger:

  18.25 til 19.00

 21. Hej Linda.

  Jeg er blevet kontaktet af en journalist fra DR (p4, tror jeg, det var) med henblilk på en debat i radioen, og som muligvis også vil kontakte dig. Bare til orientering. ,-]

  Mange hilsner

  /peter dyreborg

 22. [...] Den opfordring tog Linda Kristiansen, folketingskandidat for De Radikale, til sig, og hun er nu gået i gang med at samle interesserede til en moddemo. Læs mere om initiativet på hendes blog og med tilmelding her. [...]

 23. Preben Schaldemose siger:

  Hej Linda.
  Flot at du har taget initiativ til denne mod-demo.
  Jeg kommer som en mis.
  Bedste hilsener
  Preben

 24. Bettina W siger:

  Jeg er med også, plus “ledsager”

  Har lækket rygtet til mine samarbejdspartnere, og lader samme gå til personaler på bosteder, institutioner m.fl

  Finder på flere tiltag til opråb i løbet af imorgen… Eller, det jo blevet idag i mellemtiden =)

  Venligst
  Bettina

 25. foxy siger:

  Jeg støtter hvor jeg kan og prøver sat få nogle f pigerne med.
  Knus

 26. Patrick Linnét siger:

  Jeg skal nok være der.

  /Patrick

 27. Jimmi Kristensen siger:

  jeg er klart med, og har tænkt mig at møde op anyway og tilkendegive min modstand mod nypuritanismen.
  Jeg er simpelthen så træt af den stigmatisering af de prostituerede, tænkt hvis man gjorde det samme mod bøsser eller jøder… nej, vel.
  Hører man feministernes argumenter mod prostitution er det vigtigste at de ikke selv ønsker at blive set som prostituerede, vor herre på lokum, det er jo samme argument som der findes for homofobi, jeg er heteroseksuel ønsker ikke at blive set som bøsse, så derfor må jeg hellere fordømme og forfølge bøsserne for at bevise jeg er en rigtig mand. Der er absolut ingen forskel. Men det anses mærkeligt nok for progressivt at gå ind for deres rettigheder, men ikke for de prostueredes.
  Kvindernes største problem er klart den stigmatisering som feministerne udsætter dem for, den skandinaviske feminisme er jo i modsætning til den europæiske tilsvarende udsprunget af marxismen, de tænker i grupper og ikke individer.
  Folk skal have lov til at leve som de vil, det skal staten ikke blande sig i.
  Der er noget religiøst over det, men til dem som er kristne og bruger det som moralsk argument, vil jeg da blot sige som Jesus sagde til farisæerne, der ville stene en prostitueret; lad den af jer som er uskyldig kaste den første sten…….

 28. [...] Den opfordring tog Linda Kristiansen, folketingskandidat for De Radikale, til sig, og hun er nu gået i gang med at samle interesserede til en moddemo. Læs mere om initiativet på hendes blog og med tilmelding her. [...]

 29. [...] PS. Der er ved at blive arrangeret en moddemonstration. Læs mere her. [...]

Jeg vil rigtig gerne høre din mening - skriv en kommentar


5 − = 0