Linda Kristiansen
ganske radikal
Den sved! Men jeg flytter sgu ikke…

Så kom resultatet og det var nedslående. Stemmerne fordeler sig fuldstændig som sidste gang – ud fra kommunenavnene. Og der er Kalundborg bare ikke et særligt godt sted at bo. Nu er jeg super glad for at bo her, så jeg flytter ikke, men må så også konstatere at det ikke kan betale sig at stille op til regionsrådsvalg. For ud fra tallene er et regionsrådsvalg desværre et lokalvalg.

Til alle de mange der har støttet mig og stemt på mig vil jeg gerne sige tusind tusind tak – det har været en fantastisk valgkamp. På den front mener jeg ikke selv jeg kunne have gjort det anderledes.

Og så er jeg bare rigtig glad for at det blev vores spidskandidat, der fik mandatet. Hjertelig tilykke til Knud, som jeg ved vil gøre det godt. Han skal også have stor ros for tacklingen af konstitueringsaftenen. Det var super spændende at være med og se ham i aktion :-) 

Leave a Comment to “Den sved! Men jeg flytter sgu ikke…”

  1. Henrik Hansen siger:

    kalundborg var der ellers en af de kommuner, hvor de gik godt for partiet. Bedre end i Holbæk sic !. Det tror jeg er historisk. Prøv dog byrådet næste gang.

  2. Ja – det var et dejligt valg i Kalundborg :-) Men Kalundborg er bare ikke stor nok sammelignet med Holbæk, Roskilde, Slagelse, Næstved. Og da folk stemmer lokalt til regionsvalget, så skal man nok bo et af de steder hvis man vil vælges til regionsrådet.
    Jeg vil ikke afvise at jeg en dag stiller op til byrådet, men nu er det altså regionspolitik og landspolitik, der har mit hjerte :-)

Jeg vil rigtig gerne høre din mening - skriv en kommentar


7 + = 9