Linda Kristiansen
ganske radikal
Efterlønnen…

Efterlønsdebatter er i den grad noget der kan få sindene i kog. Men kigger vi på samfundsudviklingen, så er vi altså nødt til at gøre noget for at kunne opretholde et nogenlunde velfærdsniveau i fremtiden.

Selvfølgelig skal de der har behov for at stoppe tidligere have muligheden og derfor mener jeg ikke vi kan fjerne efterlønnen uden også at kigge på hvilke krav vi i dag stiller for f.eks.  førtidspension. Der skal sandsynligvis lempes, så man ikke skal være 2/3-del uarbejdsdygtig, men måske kun 50 %…

Men ikke desto mindre så synes jeg faktisk at dette spil sætter tingene en smule i perspektiv – selvom det er ganske provokerende…

En stor tak til Tom Vedel :-) 

12 Comments to “Efterlønnen…”

 1. nils-peter stegelmann siger:

  Jeg synes du skal tænke dig om inden du sætter kaste sko spil i gang. Tænk hvis der er folk der ikke synes spillet er sjov og evt gør alvor af at kaste sko efter andre politikere. Det kan godt være at man ikke er enig i dansk folkepartid politik men behøves for pokker da ikke at være så beskidt i sine holdninger.
  Fortsat god sommer.

 2. Ernst Röhm siger:

  Hej radigalning, hvorfor lokker du ikke Tom Vedel til at lave et spil, hvor muslimske ungersvende kan gruppevoldtage Pia K.?

 3. Lad mig med det samme slå fast at jeg mener politik bør handle om politik og ikke om personer.

  Og hensigten med spillet er ikke at gå efter Pia Kjærsgaard som person, men efter den udlændingepolitik, som hun symbolisere. Og med både Sverige, FN og pigtråd i spillet mener jeg det er ganske tydeligt.

  Hvis dette spil skulle fjernes fordi det menes at opfordre til vold, så skulle mange film, mange tegneserier og mange computerspil fjernes.

  Skulle Pia K. føle sig personligt ramt, så er jeg villig til at fjerne spillet, men indtil jeg bliver kontaktet af hende, så får spillet lov at ligge hvor det har ligget det sidste halve år.

  Mange hilsner og ønske om en god sommer
  Linda

 4. Carsten siger:

  Afskaffelsen af efterlønnen, uden at sætte noget i stedet, er århundredets største bluf og svindelnummer.
  Ikke nok med, at man ved for-forrige efterlønsreform sammenlagde efterlønsfondene og begik eklatant løftebrud, overfor de der i god tro har indbetalt diverse forhøjede bidrag siden 1979- hvilket var slemt nok – men for at gøre slemt værre, besluttede man ved forrige “reform”, at indrage midlerne, i den tilbageværende fond, der på trods af misbrug, var vokset til 50 milliarder – for at forære et tilsvarende beløb til bankerne.
  Det er ren Roskilde Bank om igen.
  Havde et pensions eller forsikringsselskab opført sig på samme måde, ville det have ført til en straffesag.

 5. Carsten siger:

  På sin vis er der en forunderlig logik i galskaben. Da offentligt ansatte – lærere, cand.mag-ere, levebrødspolitikere og andre, af staten lønnede, med tillægspensioner og med fingrene dybt begravet i kagekassen – kunne se skriften på væggen.

 6. Carsten siger:

  http://www.youtube.com/watch?v=wTP2RUD_cL0&ob=av2e

  Faktisk en utrolig arongance og nedladenhed, over for de der rent faktisk gør det muligt.

 7. Carstenj siger:

  Du er jo osse lønnet af staten. Af kassedamenen og hende der vasker dine trapper..

 8. Carstenj siger:

  Mennesker, der ikke har statsfinancerede pensionsordninger. Mennesker, der ikke har samme muligheder som du.

 9. Carstenj siger:

  Lidt ydmyghed ville være klædeligt.

 10. Carsten siger:

  Når det er sagt, virker du til, at have en fornuftig tilgang. Især omkring den fri vilje.
  Hvilket harmonerer – i min optik – dårligt med dit engagement med de Radikale.

 11. Carsten siger:

  Havde du ikke været “radikal” – kunne jeg have fundet på at stemme på dig.

Jeg vil rigtig gerne høre din mening - skriv en kommentar


8 − 7 =