Linda Kristiansen
ganske radikal
Frække Linda blev drillet i FIF-Revyen

Weekenden har stået i revyens tegn – og det har været super hyggeligt og fyldt med rappe replikker. Bl.a. fik Nordvestnyt/Kalundborg Folkeblad nogle kærlige bemærkninger undervejs. Men modsat hvad vi sagde i revyen, så har de faktisk været “egnens aktive lokalavis” ;-)

Deres artikel og billeder kan ses på nordvestnyt.dk (og nedenfor).

Nu er jeg pænt flad og vil glæde mig til at nyde hængekøjen i morgen og få fulgt op på den sidste uges politiske røren og gøren.

___

Frække Linda blev drillet i FIF-Revyen

Jerslevs radikale folketingskandidat Linda Kristiansen var på flere måder med i FIF-Revyen i Jerslev – både som konferencier og i et nummer, hvor hun blev drillet som Christiansborg-politikeren i frækt undertøj.

 

Selvom den radikale Linda Kristiansen fra Jerslev havde mikrofon-kontrol som konferencier i FIF-Revyen ved sommerfesten ved Hvidebækhallen i Jerslev, holdt kollegaerne sig ikke tilbage med at drille.

Hun blev i vinter landskendt og omdiskuteret for sin opbakning til de prostituerede og deres rettigheder. I en reklamevideo, der satte fokus på de gode sider ved at være prostitueret, havde Linda Kristiansen valgt at spille rollen som en sex-arbejder, der fortæller om nydelsen ved at gå i stramt, frækt undertøj på arbejde.

I FIF-Revyen talte to frakkeklædte kvinder om, at det kunne hjælpe på Kalundborgs trafikale problemer, hvis kommunen fik et lokalt folketingsmedlem.

- Vi må ha’ Linda fra De Radikale ind på Borgen. Bare se her, hvad de får, sagde kvinderne og lukkede op for frakkerne – og lingeriet.

- Der er nogen, der har det sjovt på andres bekostning, lød det fra konferencieren, der også blev drillet i et andet nummer. 

Jeg vil rigtig gerne høre din mening - skriv en kommentar


+ 9 = 14

Categories: Blandet