Linda Kristiansen
ganske radikal
Håndtaskekast og lidt køn snak ;-)

Karen Boysen på Solskinspladsen i Kalundborg - i baggrunden ses Venstres Martin DammI dag var Christina Lange, Karen Boysen og jeg på Solskinspladsen. Der har i hele Danmark været arrangementer for at gøre opmærksom på at fordelingen mellem mænd og kvinder i politik ikke er særlig lige.

På solskinspladsen i dag havde Venstre en kæmpe papmachekamel med – og den var ret trist at se på, den havde fået på puklen og var vist blevet slugt lidt for mange gange ;-)

SF lavede skipperlabsovs, socialdemokraterne havde som sædvanlig roser med og vi bød på småkager, kaffe, the, opsange, plastre og gav sammtidig folk mulighed for at svinge lidt med tasken – det var børnene ret vilde med.Børnene hygger med at kaste håndtasker efter dåser med politiske budskaber

Arrangementet fik Kalundborg Folkeblad væk fra computeren og ned på pladsen med blyant og blok. Her blev vi bl.a. spurgt om vi mente kvinder bare skal stemme på kvinder.

Ikke så overraskende for jer bloglæsere svarede jeg nej til dette spørgsmål. Kvinder skal stemme på kvalificerede kandidater. Og dagens arrangement viste at der også er kvinder i den gruppe :-)

Kvinder og mænd er forskellige, ligesom unge og ældre er. Og jeg mener forskellighed er en styrke – men styrken bliver størst når man kan se fordelene i forskelligheden. Så jeg vil anbefale jer at stemme på den I mener er kvalificeret til at kunne bruge deres egen og andres forskellighed konstruktivt.

Og apropos forskellighed – både på alder og køn – her er en video med Knud og mig – sammen er jeg overbevist om at vi vil være en kæmpe styrke i Regionsrådet:

YouTube-forhåndsvisningsbillede 

Jeg vil rigtig gerne høre din mening - skriv en kommentar


1 + = 8