Linda Kristiansen
ganske radikal
Hjemløse

Oprettet af Linda 2007-08-14 21:30
Så skal der skaffes en masse boliger til de hjemløse. De lyder jo som en super løsning for så kan de ikke længere kalde sig hjemløse. Men det glemmes at der er forskel på hjem og boliger.

En del hjemløse mangler en bolig – ja – og dem vil Eva Kjer Hansens forslag gavne. Men man må ikke lade sig forblænde og tro at hvis vi finder 5.000 boliger, så er der ikke længere nogen hjemløse. Skal vi reelt gøre noget ved hjemløse-problematikken skal kommunerne være villige til at tænke anderledes. Og alle os der vil blive naboer skal lade være med at blive så forskrækkede over at der kommer noget nytænkning i vores baghave.

Vi skal tænke anderledes bo-former, fællesopgange, bådkollektiver mm. og glæde os over at vi ikke er ens, men kan blive inspireret af hinanden.

Vores nuværende regering er desværre ikke super god til at acceptere at vi ikke alle har villa, volvo og vovhund. Hvorfor er det så vigtigt at normalisere alle. Hvad med i stedet at arbejde lidt for plads til individualisme :-)

Men pointen er: god idé at finde 5.000 boliger – bare husk at tænke på målgruppen, forvent ikke at alle hjemløse “bare” mangler en bolig. 

Jeg vil rigtig gerne høre din mening - skriv en kommentar


8 − = 1