Linda Kristiansen
ganske radikal
Hjertestartere og kandidater med hjertet på rette sted

vordingborgSå blev det dagen hvor mine to tilgængelige paneldebatter skulle holdes. Jeg har fået rigtig meget ros for initiativet og ved at mange handicaporganisationer har været søde at sprede budskabet til medlemmerne – enten via e-mail eller hjemmeside. Derudover har DR-P4, handicapportalen og Dagbladet også omtalt arrangementerne. Desværre var der ikke mange, der dukkede op til debatterne. Men det betød ikke at der ikke blev debatteret! Vi var skam både rundt om tilgængelighed for handicappede som det oplagte emne, men også uddannelse, infrastruktur, sygehusplacering og offentlig kontra privat blev debatteret indgående.

I hvert tilfælde skal der lyde en meget stor tak til de fremmødte, både paneldeltagere og tilhører. Og så vil jeg lige tilføje at jeg synes det er nogle ret fantastiske mennesker der stiller op – alle brænder for sagen og jeg synes det er ærgerligt at pressen ikke havde lyst til at dække møderne, for så havde de mødt engagerede kandidater, der virkelig ønsker at gøre en regional forskel :-)

Anne Marie Geisler Andersen skal også have en rigtig stor tak for at tage en dag ud af kalenderen for at være indleder og ordstyrer. Hun er virkelig en ildsjæl og vi kan bestemt være stolte af at hun repræsentere DRV på tinge.

I dag havde jeg også et læserbrev i avisen – det handler om at jeg vil arbejde for flere offentlig tilgængelige hjertestartere i Region Sjælland – læs det her. I den forbindelse vil jeg desuden opfordre jer til at kigge på denne hjemmeside, hvor man kan se hvordan man bruger en hjertestarter.

Nu vil jeg tage ud og gøre nattelivet i Kalundborg lidt sikre – kom og få et kondom og en snak ;-) 

Jeg vil rigtig gerne høre din mening - skriv en kommentar


+ 2 = 5