Linda Kristiansen
ganske radikal
Hvor går grænsen?

Jeg er blevet gjort opmærksom på at mit sidste blogindlæg “Jeg er lidt jaloux” er god reklame for en person som måske ikke længere er så vellidt blandt mine formodede stemmer og måske mindre heldigt hvis man kigger rent taktisk på det.

Hvor taktisk skal man være?

Jeg er virkelig radikal. Men jeg er også ind i mellem frustreret over at DRV ikke udadtil er lige så radikal som jeg føler mig. Jeg er ikke på vej til at skifte parti, men jeg synes det er ok at påpege hvis andre partier gør noget godt (har flere gange rost DF for deres ihærdighed vedr. manglende hygiejnekontrol på piercing- og tatoveringsområdet). Eller hvis man virkelig er dybt unig med en af “sine egne”. Jeg har ikke lyst til at folk tror at bare fordi Lone Dybkjær og jeg er medlem af samme parti så er vi også enige. Men må man sige det – eller træder jeg over en grænse?

[polldaddy poll=1314816]

 

7 Comments to “Hvor går grænsen?”

 1. Skulle nogen være i tvivl så lader jeg mig ikke påvirke synderligt af resultatet. Jeg vil fortsat lægge afstand til det jeg synes er forkert og rose det jeg synes er godt ;-)

 2. Carsten Agger siger:

  Du har så evigt ret, hvad prostitution angår, og selvom jeg ikke selv er radikal, er det ærgerligt at se et parti med så mange gode, radikale synspunkter inficeret af den nypuritanske moralske selvretfærdighed og kvababbelse.

  Til gengæld også rigtig rart at se en uforfærdet radikal, som står fast, og det på fornuften! Så nej, i mine øjne gik du bestemt ikke for lanft i dit sidste indlæg.

 3. Henrik Hanen siger:

  En af grundene til at jeg stemte på de radikale sidst og altid har dem med i overvejelser er da, at der er debatkultur i partiet. Og når en kandidat som dig besidder en helt særlig kompetence og viden er det da vigtig at det kommer frem . At du notere, at BC er bedre på det punkt er jo et faktum. Og som Agger påpeger, så er noget der minder om det puritanske synspunkt særligt skuffende , når det kommer fra de radikale. Jeg er helt enig i dit synspunkt og håber da det er i flertal i partiet.

  Dybkjær har genereelt efter min mening være ude med nogen medlinger som jeg heller ikke finder radikale og det har jeg kritikseret ( I et tilfældet: forbud mod salg hovedpinetabletter til unge, kunne jeg så konstatere bagefter, til min store overraskelse, at det var officiel partipolitik). Jeg har tidligere rost hende et par gange også, men det er ved at være længe siden.

  Jeg stemte på dig sidst og din artikel har da ikke gjort det mindre sandsynligt at jeg gør det igen. Men der jo en del andre mellemregninger.

 4. Hej Henrik og Carsten
  Tusind tak for jeres kommentarer – de betyder virkelig enormt meget. Helt ærligt har jeg været en smule raditræt og tænkt om det egentlig nyttede, men det gør det. Og jeg bliver ved :-)
  Vedr. hovedpinepiller, så er jeg også dybt rystet over at det er radikale politik. Jeg vil dog blot påpege at officiel partipolitik er måske at overdrve det. Det har så vidt jeg ved ikke været til afstemning i HB eller på landsmødet, så det er et udtryk for Lone Dybkjærs holdning – og der er (heldigvis) mange radikale der ikke er enige. Emnet er forsøgt taget op på radikale.net et par gange, men det er desværre ikke et fora Lone Dybkjær interessere sig for. Jeg ved ikke om nogen har skrevet direkte til hende, men jeg vil i hvert tilfælde håbe at jeg møder hende på Hovedbestyrelsesmødet i morgen i håb om at kunne tage sagen op med hende – ellers får hun en mail ;-)

 5. Henrik Hanen siger:

  Jeg formuleret det forkert . Det skal være receptpligtig for unge under 25. Og det står i socialplan 2015 nr 23.

  http://www.radikale.dk/public/upload/Filer/Social2015Forslag.pdf

  Socialplan 2015 har jeg opfattet som officiel politik.
  s

 6. Jeg havde total overset at det stod i 2015-planen – det er ret skuffende. Jeg lover at følge op på det.

 7. Should you wish to make big savings on the kitchen cabinets then why not buy
  wholesale kitchen cabinets. Bhakoot – Relative influence of
  one on the other 8. They are designed to keep the baby comfortable and dry at all times, even after wetting the diaper.

Jeg vil rigtig gerne høre din mening - skriv en kommentar


− 2 = 4

Categories: Blandet