Linda Kristiansen
ganske radikal
I dag har jeg set familien :-)

Oprettet af Linda 2007-11-09 23:05
Ja – her til aften har jeg faktisk været sammen med min familie – og det var rigtig dejligt. Der var klassefest i min datters klasse, med fælles spisning og hyggeligt samvær. Vores børn havde lært 3 sange med lidt dans til og de fremførte det rigtig flot. Det er en rigtig dejlig klasse Sofie er kommet i – der er en god stemning både mellem børnene og forældrene. Jeg skylder desuden en kæmpe tak til de forældre, der har taget mine børn med hjem fra skole og dagpleje i disse valgtider – TAK.

Derudover så har dagen bestået af arbejde – altså det arbejde jeg tjener penge på. Og jeg har lavet en valgvideo til DR’s kandidatside – den kan du se her: http://www.radikale.net/linda-kristiansen/indlaeg/2007/11/09/anderledes-praesentationsvideo-til-dr. Jeg har også været et smut i Dianalund og dele ud – dog i skarp konkurrence med 4-5 konservative – men jeg synes nu det gik rimeligt igen. Og så har jeg sendt en anbefaling min formand har skrevet rundt til en masse i min adressebog: Den så sådan ud og du må gerne kopiere og sende ud. Ja faktisk må du gerne anbefale så mange som muligt at stemme personligt på mig på tirsdag J

Kære alle

Valget på tirsdag er et af de vigtigste valg i nyere tid. Det handler reelt om hvilke værdier vores samfund skal bygge på. Skal vi fortsætte den nuværende reaktionære kurs, som skaber ulighed og større individualisering, eller skal vi skabe et moderne, visionært og fremadrettet samfund som tager hånd om alle? Hvis du lige som jeg ønsker et nyt værdigrundlag for vores samfund, kan jeg varmt anbefale dig at stemme på Linda Kristiansen. Linda er dynamisk, visionær og har et utroligt gå-på-mod, som kan gøre en forskel i Folketinget. Linda er folketingskandidat for Det Radikale Venstre, og du kan stemme på hende i hele Region Sjælland. En stemme på Linda er en stemme på en ny regering med nye visioner for fremtiden.

Mange hilsner

Martin Bork

Formand for Det Radikale Venstre i Ringsted

Blog Image

Nu skal jeg forberede min præsentation af filmen ”En ubekvem sandhed”, som jeg viser i Ringsted Kino i morgen klokken 11.00. Alle er velkomne. 

Jeg vil rigtig gerne høre din mening - skriv en kommentar


2 + 4 =

Tags:,