Linda Kristiansen
ganske radikal
Ingen mareridt her…

I sidste uge blev jeg kontaktet af DR P4, der virkelig gerne ville have en historie om at det var svært at være selvstændig og skulle på Christiansborg. Uanset hvor meget der blev fisket påpegede jeg, at der ikke havde været to sekunders tvivl, da jeg blev tilbudt pladsen og at mine kunder har været ualmindeligt forstående og glade på mine vegne. Vi har fundet nogle løsninger for arbejdet, som alle synes er glimrende og jeg har sågar allerede booket flere møder ind i kalenderen til forår/sommer.

Så at det er et mareridt er ikke just noget jeg kan genkende.

Det er dog korrekt, at jeg allerede før jul meddelte mine kredse, at jeg valgte ikke at genopstille som kandidat til forårets opstillingsmøder, da jeg mener, at det at være kandidat forpligter til et vist aktivitetsniveau, som jeg kan leverer mens jeg starter virksomhederne op.

Da jeg hele tiden har været meget åben overfor mine kunder om at jeg var 1. suppleant og derfor risikerede at skulle slippe opgaverne i en periode, har der ikke været noget problem. Enkelte af mine kunder varetager jeg selv ved siden af Christiansborg-arbejdet, andre bliver overdraget til gode samarbejdspartnere, hvor jeg fortsat er kvalitetssikring og med andre igen har vi aftalt at genoptage arbejdet til forår/sommer.

Jeg har desuden sagt, at jeg godt forstår hvorfor der er så få selvstændige på Christiansborg. Risikoen for at ende som 1. suppleant, når man er selvstændig nok er den værst tænkelige situation med mindre man har et veletableret firma med ansatte, der kan holde hjulene i gang. Det er bestemt en udfordring – men jeg vil dog ikke gå så langt som til at sige at det er et mareridt. Tværtimod er det en rigtig god drøm, der går i opfyldelse  :-) 

Jeg vil rigtig gerne høre din mening - skriv en kommentar


7 − 2 =