Linda Kristiansen
ganske radikal
IT-politik og valgkamp

Her i den intensive periode af valgkampen bliver alle kandidaterne inviteret til mange valgmøder. Alle møderne er spændende, men jeg er nødt til at fremhæve aftenens møde. Det var arrangeret af IT-politisk forening i samarbejde med HK/Samdata, PROSA, SSLUG, BSD-DK, DKUUG og DotSrc.

Jeg indrømmer, at jeg var virkelig nervøs for hvor teknisk detaljeret det ville blive, men synes faktisk at det gik ganske godt – rigtig god stemning, rigtig gode spørgsmål, ja, faktisk bare et rigtig godt arrangement. Der var lige et enkelt område hvor jeg ikke helt var med – det var vedr. båndvederlagsordningen - men fik oplyst at det handlede om en ret høj afgift på blanke medier :-(

Her kommer lige de vigtigste hovedpunkter:

Jeg er imod: 

 

 • Multimedieskatten
 • Softwarepatenter
 • DNS-spærring

Jeg er for:

 • Åbne standarder i det offentlige
 • Mere innovation på grænsefladeniveauer
 • Mindre overvågning

Undervejs i debatten nævnte jeg at jeg har købt domænet netneutralitet.nu – i øjeblikket peger det bare på min hjemmeside, men har du gode idéer til brug, så send dem endelig.

Debatten blev optaget og jeg regner med den vil blive lagt på IT-politisk forenings valgside

1 Comment to “IT-politik og valgkamp”

 1. Jeppe Winther siger:

  Tak for en fed debat.

  Jeg håber du prioriterer de holdninger du udtrykte så tilpas højt, at vi ikke også mister dig til real-politik og kompromisser på bekostning af vores Kultur, Viden og Personlige Frihed.

  God vind!
  Jeppe Winther
  Piratpartiet

Jeg vil rigtig gerne høre din mening - skriv en kommentar


3 − = 2