Linda Kristiansen
ganske radikal
Jeg er en glad lille radikal

Radikalt logoJeg er en glad lille radikal
fra Sjællands prærieland
at være social og liberal
er det jeg allerbedst kan
Jubijæ – jubijæ -
er det jeg allerbedst kan

I morges blev jeg spurgt om jeg stadig var radikal. Og ja, det er jeg!

Jeg ved godt, at jeg kan råbe meget højt om specifikke mærkesager og virke pænt indædt når jeg føler medlemmerne ikke respekteres – men uenighed lyder altid væsentlig højere end enighed.

Jeg er faktisk rigtig godt tilfreds med vores folketingsgruppes arbejde. 90 % af deres arbejde, hvis ikke mere, er jeg enig i. Radikale Venstre er et social-liberalt parti og der er ikke noget alternativ hertil andre steder.

Så er der selvfølgelig nogle der gerne vil kategorisere mig som mere liberal end social. Hvis man læser min blog, tror jeg også det vil være klart at jeg er mindst lige så social, som jeg er liberal. Det ene udelukker ikke det andet. Jeg mener faktisk at det liberale går rigtig godt i spænd med det sociale. Tag bare den radikale tillidsreform, som et eksempel herpå.

I dag på hovedbestyrelsesmødet havde vi en rigtig relevant debat. Den var faktisk et sammensurium af kommentarer omkring Liberal Alliance, medlemsinvolvering, ønsket om en ny regering og sundhedspolitik. Umiddelbart lyder det rodet, men jeg tror det stod klart for alle der deltog hvorfor vi er radikale.

Vi må aldrig undlade at arbejde for et samfund, hvor dem der har behov for at blive båret bliver båret. Og vi har alle et ansvar for at bære når vi kan det. Tak til Anne Martens for at gøre det klart for os alle hvad det handler om.
 

Jeg vil rigtig gerne høre din mening - skriv en kommentar


8 + = 17