Linda Kristiansen
ganske radikal
Jeg er lidt jaluox

P1010750 by you.

Ja – en lille smule jaloux over at bl.a. Borgerligt Centrum er så meget mere fornuftige end os, når det kommer til prostitution. I DRV har man besluttet at tie emnet ihjel indtil der kan skabes et flertal, der har samme moralske holdning som MF’erne. Eller i hvert tilfælde deler man ikke budskabet med medlemmerne, for man kan da med jævne mellemrum læse et indlæg hist og pist af Lone Dybkjær – desværre med faktuelle fejloplysninger! Disse indlæg er ikke at finde på nogen af de radikale hjemmesider, for Lone ved skam godt at hun vil blive korigeret – og det ønsker hun jo ikke.

Det er trist at vi i så lille et parti har MF’ere som har så travlt med at holde fast i sin egen overbevisning – og fremme den – istedet for at møde dem det handler om. Jeg er jaloux over at Borgerligt CeEntrum er meget mere åbne. De tør tage debatten, ja Dansk Folkeparti tør.

Jeg troede DRV var et parti, hvor fornuft, viden, argumenter spillede ind og havde mulighed for at påvirke politiske meninger. Desværre er det kun gældende et vist stykke vej. Resten af vejen er vi et moralsk parti.

Ja, jeg er jaloux, men satser på snart igen at forstå hvorfor det er jeg er radikal – for det er jeg!

Og så vil jeg lige anbefale at man læser dette blogindlæg hvor DRV faktisk bliver debatteret – det er altid godt at se lidt på sig selv udefra ;-)
http://thehumanstain.smartlog.dk/midtens-nuancerede-forlis-post158005
(ADVARSEL: der er billeder, der kan virke stødende på nogen). 

Jeg vil rigtig gerne høre din mening - skriv en kommentar


9 − 9 =