Linda Kristiansen
ganske radikal
Kære alle bloglæsere

Jeg har her til morgen udsendt nedenstående pressemeddelelse. Det vil selvfølgelig også have konsekvenser for mit skriveri her på bloggen. Jeg vil sandsynligvis ikke være lige så aktiv som hidtil, men vil holde bloggen åben, hvis jeg en dag skulle få en ekstrem trang til at give min mening til kende (det kan nemt tænkes!).

Jeg vil sige tusind tak til alle jer, der trofast har læst og kommenteret. Og også tak for støtte til diverse valg. Jeg håber, at I også vil støtte mit valg vedr. skydningen. 

PRESSEMEDDELELSE 

1. april 2008 

Den Radikale Folketingskandidat Linda Kristiansen trækker sig 

Efter mange års politisk arbejde og en succesfuld valgkamp i november har Folketingskandidat i Ringstedkredsen, Linda Kristiansen, valgt at trække sig og gøre plads til en ny kandidat ved det kommende årsmøde til maj. ”Det har været en utrolig hård og svær beslutning, men jeg er nødt til at prioritere min tid på en anden måde fra nu af. Jeg har besluttet at træde ud af politik for i stedet at hellige mig min store interesse, som er 10 m. luftpistolskydning.” udtaler Linda Kristiansen, som er nabo til europamester og OL bronzevinder i samme disciplin, Susanne Meyerhoff. ”Linda er et naturtalent” udtaler Susanne Meyerhoff og fortsætter: ”Siden jeg mødte Linda første gang i 1998, har hun udviklet sig hver eneste dag. Det er helt klart en god beslutning at hun nu forsøger at kvalificere sig til det næste OL – hun har særdeles gode chancer og der er ingen tvivl om at vi vil se medaljer om Lindas hals”.  

Linda Kristiansen retter en stor tak til Susanne Meyerhoff: ”Uden Susanne var jeg aldrig kommet så vidt. Jeg er yderst taknemmelig for den hjælp hun har givet og for at have fået lov at komme så meget hos hende for at træne. Hun har givet mig en tro på mine evner og mine ambitioner for fremtiden er store. Derfor er jeg nødt til at nedprioritere alt andet – ikke mindst det politiske, som har fyldt meget.” 

Kredsformand i Ringsted, Martin Bork, er ærgerlig og skuffet: ”Jeg fatter ikke hvorfor Linda har valgt luftpistolskydning frem for politik. Jeg har kendt Linda som en oprigtig engageret og entusiastisk folketingskandidat. Hendes politiske arbejde findes ikke tilsvarende. Danmark har brug for Linda i Folketinget.” Martin Bork tager dog hendes valg til efterretning og fortsætter: ”Hvis Linda har det samme gå-på-mod til sporten som til politik, så er der ingen tvivl om, at Danmark om få år har en verdensmester i 10 m. luftpistolskydning.” 

Linda Kristiansen trækker sig også fra sine andre tillidshverv – f.eks. medlem i hovedbestyrelsen. 

Yderligere oplysninger kan fås hos

Linda Kristiansen: 31 14 33 77

Martin Bork: 26 20 97 20 

Leave a Comment to “Kære alle bloglæsere”

 1. Henrik siger:

  Hvis ikke det i dag var d. 1 april, ville jeg blive helt nervøs ved dette indlæg.

 2. Janne Aarre siger:

  Den tror jeg ikke på – APRILSNAR. Men godt fundet på !!
  Mange hilsner fra Janne Aarre

 3. Jeg har fortrudt – det går simpelthen ikke. Jeg kan ikke undvære politik. Men tusind tak for mails og kommentarer ;-)

  Og rigtig glædelig 1. april.

  Har I forresten set dette?

 4. TheHumanStain siger:

  Okay, jeg hoppede også – næsten – på den :)

Jeg vil rigtig gerne høre din mening - skriv en kommentar


3 + 2 =