Linda Kristiansen
ganske radikal
Kampagneblog

undersoegmel.jpg 

Så har jeg prøvet at oprette en kampagneblog.

Ligesom på www.tagstillingmand.dk er der mulighed for at du kan komme med din kommentar. Har starter vi bare med “Jeg har undersøgt sagen…”

Tjek den og deltag meget gerne på http://undersoegsagen.wordpress.com/  

Leave a Comment to “Kampagneblog”

 1. Cecilie siger:

  Hej Linda, rigtigt fedt at du har oprettet denne modkampagne! Og fedt at se at hetzen mod prostitution langt fra får lov til at stå uimodsagt.

 2. Fra CirkusQ (http://undersoegsagen.wordpress.com)

  Det er forbudt at købe hårde stoffer.
  Det er forbudt at købe hælervarer.
  Det er forbudt at gå over for rødt.

  Fordi der til ethvert forbud knytter sig en beskyttelse mod tvang, lemlæstelse, udnyttelse og personlig sikkerhed for individet.

  Prostitution er notorisk kendt som et betændt “erhverv”, hvor udnyttelse, lemlæstelse (fysisk og mentalt) og personlig sikkerhed sættes tilside i kapitalismens hellige navn.

  Muligvis findes der enkelte selvstændige kvinder, der mener, at de kan styre deres ervherv og passe på sig selv.

  Udmærket, men hvor er de henne i den offentlige debat ?

  Hvis de er så afklarede med deres erhverv, så må de også stå frem med ansigt og identitet, og fortælle åbent om deres valg.

  Alt andet fremmer kun stigmatisering af de prostituerede.

  Luder/Sus/XcensureretX, eller hvad hun nu hedder, er ikke et godt eksempel at linke til. Hun beskriver jo netop selv, hvordan hendes vej ind i prostitution gik gennem et sadomasochistisk (tvangslignende) forhold til hendes mand.

  Hun gik dermed fra et respektabelt erhverv som sygeplejerske til at blive luder i XcensureretX, hvor hun bl.a. lader sig udnytte som “slavetøs”. Ikke just det karriereskift de fleste forældre ville glæde sig over på deres børns vegne.

  Hendes identitet skjules af hensyn til hendes børn og familie, siger hun.
  I sig selv en sørgelig historie, men ville hun virkelig stå frem offentligt hvis prostitution blev organiseret, sådan som hun ønsker sig det ?

  Debatten på nettet er farvet af det faktum, at de fleste debattører er mere end gennemsnitligt optaget af emnet – qua de selv har profiler oprettet på diverse sexdating sites.

  Flere af de ovennævnte debattører har blogs oprettet til det formål at fortælle om deres egen mere eller mindre afvigende sexualitet.
  Dette giver naturligvis ikke et korrekt billede af den gennemsnitlige danskers holdning til emnet.

  Der er en række undersøgelser fra udlandet, der påpeger prostitutionens problemer i samfundet, og jeg forstår ikke hvorfor danskerne ikke tager disse seriøst. Inden for alle andre videnskabelige områder bruger man undersøgelser og rapporter fra udlandet.
  Hvorfor er sociale problemer i Danmark anderledes end i resten af verden ??

 3. luder siger:

  CirkusQ

  Jeg holder min identitet skjult for, at mine børn ikke skal blive ramt af det smuds du kaster. Jeg ved ikke hvor mange gange jeg efterhånden skal forklare det. De mennesker, som ikke har noget problem med prostitution, forstår godt, at jeg er nødt til at holde min identitet skjult.

  Folk som dig, der mener at prostitution er et “betændt “erhverv”, hvor udnyttelse, lemlæstelse (fysisk og mentalt) og personlig sikkerhed sættes tilside i kapitalismens hellige navn” ….og gerne fortæller højt og bredt om denne opfattelse af noget de ikke kender til ………de undrer sig over, at jeg ikke bruser frem med navn og adresse.

  Det må være fordi jeg er flov over mit erhverv siger de. Hvordan kan vi tage dig alvorlig når du ikke vil stå frem med navn, siger de…hånligt

  “Hvis de er så afklarede med deres erhverv, så må de også stå frem med ansigt og identitet, og fortælle åbent om deres valg.”

  ellers er vi selv skyld i stigmatiseringen, ikke?

  Og du gør et godt forsøg på at afsløre mig…tusind tak, CirkusQ for at berette om hvor jeg arbejder og hvad mit kunstner navn som luder er. Er det for at tvinge mig frem? … ligesom kriminaliseringstilhængere forsøger at tvinge prostituerede ud af prostitution ved at forbyde deres kunder?

  Hvis du havde læst min blog, ville du vide, at legen med min mand, blot forklare hvordan jeg startede i et fag hvor jeg havde samme fordomme som dig. Jeg troede det var ydmygende, og det var det der legen.

  Virkeligheden viste sig at være så meget anderledes …. og derfor fortsatte jeg i prostitution….derfor er det ikke længere en leg, men et arbejde, som jeg holder meget af.

  Du vil høre mere til mange flere prostituerede…det lover jeg dig….og de siger det samme som mig

  Men jeg har ingen forventning om at du vil lytte. Når du har misforstået det jeg har skrevet i min blog så meget …. så er der vist ingen håb:-(

 4. Henrik siger:

  Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvilke undersøgelser CirkusQ baserer sig på, når han/hun postulerer, at prostituerede bliver “lemlæstede,” og at prostitutionskunder i stort omfang skulle have en “afvigende seksualitet.”

  Hvorfra kommer disse vrangforestillinger om “tvangslignende forhold” og “den hellige kapitalisme?” Og hvad er der i øvrigt galt i, at dyrke sadomasochistiske lege ?

  At sælge ydelser som slavetøs, er i øvrigt ikke det samme som at blive udnyttet !

  Det er mennesker som CirkusQ, der med deres fordomsfulde fremfærd, og ondsindede forsøg på at “afsløre” prostituerede, er skyld i stigmatiseringen af sexarbejderne. CirkusQ kan således takke sig selv og eventuelle ligesindede for, at de prostituerede finder det svært at stå frem.

  At CirkusQ også meget urimeligt udstiller kunderne som “afvigende,” og næsten antyder, at de skulle være “sexmisbrugere” på jagt efter nye og spændende ofre, gør ikke kommentaren mere troværdig.

  Og så kan jeg meddele CirkusQ, at de prostitueredes forhold i DK trods alt er bedre, end de forhold sexarbejdere lever under mange andre steder i verden. Ikke mindst på grund af det faktum, at vi endnu ikke har tvunget branchen under jorden. Et land som Sverige, tjener glimrende som skræmmeeksempel i den forbindelse.

  Man kan derfor ikke altid basere sig på udenlandske undersøgelser, når man forsøger at forstå hjemlige forhold.

 5. CirkusQ

  Er du klovnen i foretagenet?

  Nu har jeg aldrig kunne forstå at frivillig sex skulle være samfundsskadelig??

  Det er vold og magtanvendelse der er skadelig og det er forbudt i forvejen.

  Er det pengene der får dig til at blive så desperat, at du betragter det som lemlæstelse??

  Det er forbudt at købe hårde stoffer. Det føre til kriminalitet vold og mord.

  Det er forbudt at købe hælervarer. Ja da det er andre folks sager, tyveri

  Det er forbudt at gå over for rødt. ja du kan skade dig selv og de personer der sidder i bilen

  Naturligvis er det forbudt det er samfundsskadelig

 6. Eini siger:

  I virkeligheden har CirkusQ gjort os kriminaliseringsmodstandere en kæmpe tjeneste ved at skrive det indlæg.

  Hun udstiller den ondskab, der i virkeligheden ligger til grund for at ville kriminalisere prostitution.
  Ikke alene forsøger hun et rystende ondskabsfuldt karaktermord på Luder, hun fordømmer også sadomasochistisk sex og forsøger at underminere de resterende pro-sex-debattører ved at fastslå, at de har en afvigende seksualitet.

  Lad hende være et spejl for alle de andre, som ikke har indset, hvem de er endnu.

Jeg vil rigtig gerne høre din mening - skriv en kommentar


2 + = 4