Linda Kristiansen
ganske radikal
Landdistrikterne – har du en idé?

Hej Allesammen

På lørdag er der møde i Erhvervs- og økonomiudvalget i DRV. Vores udvalg er åbne hvilket vil sige at alle medlemmer kan deltage. Grunden til jeg nu laver et indlæg på min blog om det skyldes at vi har emnet “landdistrikter” oppe på lørdag. Jeg synes det er særdeles spændende – og STORT. Og jeg vil virkelig gerne høre alle jer – også jer der ikke nødvendigvis er radikale – om I har gode idéer til hvordan vi får styrket vores landdistrikter?

Jeg er selv bosiddende i Region Sjælland. Og regionsplanen her har fokus på 5 områder, hvor alle har direkte eller inddirekte indflydelse på udviklingen af vores landdistrikter. Det handler om uddannelser, arbejdspladser, infrastruktur mm.

Sidder du nu derude og har gode idéer til hvordan vi kan kvalificere vores landdistrikter, så læg en kommentar her eller send en mail til linda@ka-net.dk. Og bare fordi mødet allerede er på lørdag gør det ikke noget hvis din idé først kommer senere. Politikudviklingen fortsætter og der skal også laves program til regionalvalgkampen. Så send endelig løs.

Personligt synes jeg det er vigtigt, at vi overvejer hvad vi skal gøre med huse der står og forfalder, mens der bygges nyt lige ved siden af? Det er vigtigt at vi kan komme frem og tilbage på kryds og tværs. Jeg er ikke sikker på tog og busser er løsningen alle steder, men så mange som muligt. Jeg tror dog man må erkende at hvis man bor i et landdistrikt, så er man nødt til at have bil. Og gør det så meget, at man skal pendle for at komme på uddannelse, hvis det sikre kvalititen i uddanelserne? Skal vi insisterer på at flere offentlige virksomheder placeres i landdistrikterne? Og hvordan med sygehusene? Skal vi have skadestuer alle steder eller?

BYD IND, jeg glæder mig til at se jeres forslag. 

Jeg vil rigtig gerne høre din mening - skriv en kommentar


+ 5 = 8