Linda Kristiansen
ganske radikal
Magen til inkluderende, visionær og engageret person skal man lede længe efter

Før jeg startede på Christiansborg kendte jeg ikke meget til Uffe Elbæk, men på den korte tid jeg nu har arbejdet sammen med ham, har jeg fået et billede af en enormt visionær, engageret og inkluderende person, med klare politiske holdninger. Og jeg synes helt ærligt, at det er et tab for dansk politik, at han nu vælger at stoppe som minister. Jeg kan til fulde forstå hans beslutning, for én ting er når tæskene går ud over en selv, men i det øjeblik at det rammer bredere, f.eks. familie, så bliver billedet et andet. Men hold kæft hvor synes jeg dog det er trist. Og efter at have deltaget i det fire timers lange samråd i går, vil jeg godt afslutte dette øv-indlæg med to citater fra nogle af de lidt mere nuancerede artikler om hele denne sag:

Men mest af alt tjener sagen som endnu et bevis på, at vi åbenbart har en meget stor flok politikere, som er mere engagerede i personsager end i politik. Det er ikke bare en skam, det er også fornærmende.” (http://www.fyens.dk/article/2207023)

Det eneste, man kan være helt sikker på, er, at hvis Uffe Elbæk falder, vil lyden mod jorden ikke blot udgøre en radikal kulturministers fald. Det vil være lyden af dansk politiks afmægtighed tilsat et ordentligt stød af en dunst fra dansk politisk journalistik. Der er selvsagt grænser for, hvor meget man lort man kan lukke ud, uden at det lugter.” (http://kastrup.blogs.berlingske.dk/2012/12/05/et-aegte-dansk-politisk-drama

1 Comment to “Magen til inkluderende, visionær og engageret person skal man lede længe efter”

  1. Kim Elmose siger:

    Det er det samme indtryk, som jeg har fået af ham. Trist at en så lille sag skal blæses ud af proportioner. Helt enig i dine betragtninger.

    og ellers – fortsæt det gode arbejde i Tinget ;-)

Jeg vil rigtig gerne høre din mening - skriv en kommentar


6 + 7 =