Linda Kristiansen
ganske radikal
“Mor er det bedste for barnet”

Og den sætning er tilsyneladende ikke til debat.

For tiden er jeg desværre vidne til hvordan Statsforvaltningen i Sjælland administrerer en tvist mellem forældre – og her må jeg bare erkende at devicen om at “Mor er det bedste for barnet” virkelig lever i bedste velgående og uden argumentation.

Bopælsforældren bliver i 87 % af sagerne moderen – og hvis en far klager, bliver klagen bare afvist med at det er bedst for barnet – men ikke nogen begrundelse for hvorfor mor er bedre end far.

Jeg vil ikke her belaste jer med alle detaljerne i sagen (de er ved at blive gjort klar til brug for en mere prof. artikel om emnet), men blot minde om at hver gang vi snakker ligestilling og at fædre skal tvinges til at tage barsel, så husk lige at fædre ikke holder op med at være fædre selvom forældrene går fra hinanden.

Så kære kvinder – hvis I siger A, så husk og at sige B. Det er ikke fair at far kun skal være far, når det lige passer jer.

Og så vil jeg da lige anbefale denne artikel: http://www.information.dk/301126 - måske er mænd også ofre for diskrimination. 

Jeg vil rigtig gerne høre din mening - skriv en kommentar


+ 8 = 14