Linda Kristiansen
ganske radikal
Nej til et forbud mod købesex – kampagne

Opbakning til Nej til et købsforbud mangler der ikke. Desværre er situationen at prostitution og sexkøb er forbundet med enormt meget stigmatisering. Det har ikke været noget problem at få over 100 personers opbakning, men det har vist sig sværere med så kort varsel at stable en demonstration sammen. Mange frygter nemlig den offentlige udstilling – en ting et forbud vil gøre værre. Derfor er MODdemonstrationen nu omlagt til en kampagne – en kampagne hvor jeg har brug for jer ALLE.

Kampagnen vil i første omgang bestå af to dele.

 

 1. En kort info-sms, som kan sendes rundt til alle venner bekendte, kollegaer m.fl. I kan få del i sms’en der bliver startet d. 2. marts om aftenen ved at sende en sms til mig på 31 14 33 77 eller jeres mobilnummer i en mail til linda@ka-net.dk. I kan også oprette jer inde på http://zyb.com/lindakristiansen
 2. En mail, der på samme måde som sms’en, kan bruges til at oplyse om konsekvenser ved et købsforbud. Send en mail til mig (linda@ka-net.dk) og så vil I d. 3. marts modtage mailen til videresendelse.

Derudover vil jeg opfordre jer alle til at blogge, kommentere, debattere, argumentere og simpelthen gøre alt det modsatte af at være stille. Vi skal have budskabet om de negative konsekvenser ved et købsforbud så langt ud som muligt.  

6 Comments to “Nej til et forbud mod købesex – kampagne”

 1. Ole Birk Olesen har interviewet Hanne Helth, talskvinde for “Tag stilling, mand”-kampagnen her: http://www.180grader.dk/nyheder/Dansk_Kvindesamfund_Prostitution_er_k_b_af_et_andet_menneske_180Grader_Hvorfor_det.php

 2. Henrik siger:

  Egentlig tror jeg, at Dansk Kvindesamfund ødelægger egne muligheder for at komme i dialog med en bredere del af befolkningen med disse rabiate udmeldinger, der jo vækker en masse forståelig vrede. Organisationen fremstår som mere og mere ekstremistisk, med dens hadefulde korstog. Ret ærgeligt, da kvinders ligestilling er så vigtigt et område. Man kunne ønske, at en organisation der skal varetage kvinders interesser i samfundet, udviste større dømmekraft, samt undlod at plante synd, skyld og skam i hundredetusindvis af mennesker.

  Og så skal Dansk Kvindesamfund gøre sig klart, at det jo ikke er deres organisation, som regerer landet. De kan således ikke stille krav – allerhøjest fremsætte ønsker – lidt ligesom os andre.

  Og…er der ikke snart nogen, der gider forklare de mennesker og organisationer, der har så svært ved at forstå, hvad sexsalg handler om, at man ikke køber en krop hos en prostitueret, men derimod en ydelse. Man får ikke adgang til en krop – man får adgang til en serviceydelse, og får dermed ikke lov til at bruge den prostituerede, som man har lyst til, i den tid man har betalt for ! Lyst og ydelse skal med andre ord passe sammen, før handlingen kan finde sted. Den prostituerede har magten og retten til at sige nej – det synes jeg lige skal gøres klart, da Dansk Kvindesamfund igen og igen får det forhold galt i halsen.

  I øvrigt er det ikke alle ydelser, som handler om fysisk indtrængen. Hvad mener Dansk Kvindesamfund om sadomasochistiske forhold? Tager man f.eks skade af at piske en kunde i 15 min (ud over ondt i armen)? Kan man henvise til undersøgelser, der påviser psykisk nedbrydning og lign?

  Og hvorfor kan en eventuel psykisk og fysisk slitage ikke accepteres, når vi taler sexarbejde? Alle andre erhverv slider mere eller mindre, ligesom vores lovlige laster, såsom alkoholindtagelse, rygning og kagespisning. Vi har altså nogle rettigheder som myndige personer, og kan dermed udleve vores drømme og fantasier, udfordre os selv, bestige bjerge eller dyrke faldskærmsudspring, grave efter guld i Amazonas osv. osv. – selvom det kan være farligt.

  Ønsker Dansk Kvindesamfund, at holde den danske befolkning i en børnehave hele livet, eller må vi godt beholde muligheden for lidt selvbestemmelse, når det handler om de mest intime forhold i tilværelsen? Det kunne godt se ud til, at det er Dansk Kvindesamfund, som ønsker adgang til de prostitueredes kroppe (uden at betale), i endnu højere grad end de forhadte og evigt udskældte prostitutionskunder gør det.

  Sexsalg er tilsyneladende den eneste menneskelige handling i samfundet, som ikke må være det mindste risikobetonet eller opslidende.

  Hvorfor er prostituerede de eneste mennesker i Danmark, der konstant skal udstråle lykke og total harmoni, før man vil acceptere dem ?

  Og hvis prostituerede så var de lykkeligste mennesker i verden, fandt man vel en anden grund til at chikanere dem. Under alle omstændigheder, må man nok forvente en forsat stigmatisering, bl.a på grund af af den aldrig svigtende tilsvining af prostitutionskunderne. En tilsvining, der selvsagt ikke løser problemerne på prostitutionsområdet, eller gør sexarbejderne lykkeligere.

 3. Til orientering, så har Jyllandsposten nævnt modkampagnen her:
  http://jp.dk/arkiv/?id=1283009&eceExpr=prostitution&eceArchive=o

 4. Jonny A siger:

  If you wanna know more about the Swedish law and the consequence of the same read the Swedish escort Isabella Lund’s website (in Swedish), she’s working in Sweden to get opinion to force the politicans to remove the law. http://www.isabellalund.com/

  Between 60 – 70% of the Swedish population is against the law that make purchasing of a sexual services criminal.

  Here in Sweden there have been three newspaper (Aftonbladet, Expressen, Svenska Dagbladet) and the Swedish television program Debate (Debatt) who have asked the Swedish people what they think about the Swedish law. And in every of the 4 the answer have been the same; 60 – 70% of the population is against the law and think that the law should be removed.

 5. Hey alle Achtung! Toller Content – macht Spaß hier zu lesen!

Jeg vil rigtig gerne høre din mening - skriv en kommentar


− 2 = 0