Linda Kristiansen
ganske radikal
Nyhedsmail fra Danske Døves Landsforbund

Oprettet af Linda 2007-06-28 10:52
Folketingskandidat på sekretariatet

Linda Kristiansen, som er projektleder i Tid til Tegnsprog, er politisk engageret på højt plan. Nu er hun blevet valgt som folketingskandidat for Radikale Venstre i Ringsted-Sorøkredsen.

Vores medarbejder Linda Kristiansen har mange jern i ilden – ikke bare her på sekretariatet, men også i sin fritid i Det Radikale Venstre. Her er hun medlem af hovedbestyrelsen og medlem af partiets erhvervs- og økonomiudvalg.

”Jeg har været aktivt medlem af Det Radikale Venstre siden 1997. Jeg valgte Det Radikale Venstre fordi min idé om den perfekte verden både har plads til personlig frihed, samtidig med at der er et socialt sikkerhedsnet. Det enkelte menneske er unikt og skal have plads til at skabe sit eget liv, sine egne muligheder. Der skal være plads og muligheder for alle. Jeg tror på fællesskabet, og på at vi godt kan tage ansvar for os selv og andre,” skriver Linda Kristiansen i sin blog.

Politisk set er Linda Kristiansens hovedinteresser især socialpolitik og uddannelsespolitik, men også sundhed, integration og miljø interesserer hende i høj grad.

“Min vision er ikke at ændre verden drastisk, men at arbejde for at vi fortsat kan have det så godt som vi har det nu. Der er nogle ting der ikke fungerer optimalt, men grundlæggende synes jeg samfundet fungerer. Jeg ønsker at arbejde for, at det også fungerer for de næste generationer,” fortæller hun.

Linda Kristiansen har sin egen blog, som du kan læse på:

www.lindakristiansen.dk 

Jeg vil rigtig gerne høre din mening - skriv en kommentar


− 8 = 0

Categories: Blandet