Linda Kristiansen
ganske radikal
Politik på nettet

Oprettet af Linda 2007-11-11 22:44 

Vi trak vores vinder af den radikale quiz i går og skulle ud og aflevere kassen med økologiske madvarer for 500,- i dag. Den heldige vinder var Anne-Mette Storr fra St. Merløse.

I den anledning har vi selvfølgelig også sendt en pressemeddelelse ud:

Anne-Mette Storr blev vinder af den radikale øko-kurv

Blog Image

De sidste to lørdage af valgkampen hvor folketingskandidaten fra Det Radikale Venstre, Linda Kristiansen, har stået på Torvet i Ringsted, har alle kunnet deltage i en quiz. Mange deltog i quizen og blandt de rigtige svar blev der lørdag trukket lod. Vinderen blev Anne-Mette Storr på Skee-Taastrupvej fra det alleryderste af Ringsted Kommune. Søndag kl. 11 modtog hun glad den radikale økologiske kurv, som bestod af frugt, bøffer, vin og andre delikatesser fra det økologiske landbrug Krogagergård ved Ringsted.

Anne-Mette Storr var forbi den radikale stand på Torvet i Ringsted den 3. november, hvor hun svarede på quizens 5 spørgsmål. Hun svarede rigtig på, at man sparer 200 liter grundvand for sprøjtegift, hver gang man køber én liter økologisk mælk.

Anne-Mette Storr svarede også rigtig på, at de seneste tal fra Danmarks miljøundersøgelse viser, at CO2-udslippet fra transportsektoren i Danmark er stigende. Udviklingen går derfor stik imod Danmarks forpligtelse til at nedbringe landets CO2-udslip med 21% senest i 2012.

Det tredje spørgsmål Anne-Mette Storr svarede rigtig på, var at der 3. februar 2007 var 565 irakiske asylansøgere i Danmark, som ikke kan sendes tilbage til det krigshærgede Irak. De er i den situation, at De irakiske myndigheder nægter at modtage irakere, der udsendes tvangsmæssigt. I Danmark har regeringen indtil for nylig nægtet disse irakere tålelige forhold, mens de er i Danmark. Derfor lider flere af dem af psykiske problemer.

Det fjerde spørgsmål gik på, hvor længe disse irakere i gennemsnit har opholdt sig i de danske asylcentre. Her svarede Anne-Mette Storr helt korrekt 5 år.

Det femte og sidste spørgsmål handlede om den borgerlige regerings øgede offentlige kontrol. Anne-Mette Storr svarede rigtig på, at ¾ af de offentlige ledere, ifølge fagforbundet DJØFs undersøgelser, mener, at den øgede regulering fra Christiansborg har negative konsekvenser.

Dermed var Anne-Mette Storr den dygtige og heldige vinder af præmien, som hun glæder sig til at nyde. Hun var i forvejen stor tilhænger og forbruger af økologiske varer, så de sunde og miljørigtige varer faldt bestemt i hendes smag.

Efter at have afleveret kurven, så var det blevet tid til at kigge på budgettet. Og det er lykkedes at køre denne valgkamp for 20.000,- Jeg starter allerede nu opsparingen til næste valg, for jeg vil faktisk gerne have nogle flere annoncevisninger – synes selv min annonce var god, men havde kun råd til én visning i én avis. Men ellers er jeg faktisk meget godt tilfreds – synes pengene er brugt godt og jeg tror vi har fået mest muligt ud af dem. Bl.a. synes jeg biografen var en super investering.

Resten af dagen er blevet brugt på nettet. Jeg har opdaget et nyt debatforum – og et rigtig godt et – der er i hvert fald liv, glade dage og mange debattører: http://din-debat.dk. Jeg har startet to debatter derinde. Én om vores grønne skattereform og miljøpolitik og én om vores tillidsreform – og der er virkelig aktivitet. Så kig ind og deltag.

Lige nu sidder jeg med sådan en lidt mat, flad fornemmelse. I morgen er sidste aktive dag. Har jeg gjort det godt nok? Skulle jeg have gjort noget anderledes? Kunne jeg have gjort noget anderledes? I bund og grund synes jeg, jeg har gjort alt hvad jeg kunne. Og jeg håber at det kan ses når stemmerne ligger. Jeg nærer ikke nogen ambition om at slå vores tre folketingsmedlemmer – det har nemlig været ganske umuligt at få bare tilnærmelsesvis samme mediedækning. Men jeg håber da meget at ligge ganske tæt på dem :-) 

Jeg vil rigtig gerne høre din mening - skriv en kommentar


8 + = 12

Tags:,