Linda Kristiansen
ganske radikal
Pressemeddelelse 3. maj 2010

Linda Kristiansen – ny radikal folketingskandidat i Guldborgsundkredsen

Radikale medlemmer i Guldborgsundkredsen har d. 28. april valgt Linda Kristiansen som deres nye folketingskandidat. Linda Kristiansen er desuden kandidat i Ringsted/Sorø-kredsen.

“Jeg er super glad for den tillid medlemmerne I Guldborgsund har vist mig. Vi har allerede haft en del samarbejde under kommunalvalgkampen, så vi ved hvad vi hver især står for. Og både Ringsted/Sorø-kredsen og Guldborgsund er meget interesseret i et tæt samarbejde, så næste valgkamp bliver med garanti både spændende, aktiv og kreativ,” siger Linda Kristiansen.

I sin tale på opstillingsmødet kommenterede Linda Kristiansen udviklingen i ”det sociale Danmark”, hvor kvantitet er blevet det nye modeord og kvalitet er noget man går på kompromis med:

”Alt skal måles og vejes, vi glemmer indholdet. Hvert menneske er unikt og har ressourcer, som vi fuldstændig glemmer at sætte pris på. I dag handler det mere om tal og kontrol, mistillid og test end respekt og troen på den enkelte. Vi skal finde balancen mellem at fratage mennesket sin egen handlekraft, pakke dem ind i vat og så at overlade dem fuldstændig til sig selv. De der har brug for hjælp, skal have hjælp. De der har brug for en håndsrækning, skal have en håndsrækning. De der har brug for et skub, skal have et skub. De der kan selv, skal selv. Fælles er, at de alle skal have respekt.”

Linda Kristiansen kom også ind på behovet for reformer og kommunernes:

”Vi er nødt til at gøre noget aktivt, hvis vi stadig gerne vil kunne kalde vores land for ”Velfærdsdanmark”. Vi er nødt til at finde penge, så kommunerne fortsat kan løfte deres kerneopgaver, og derfor bakker jeg op om den radikale genopretningsplan, hvor vi styrker økonomien gennem omfattende reformer. Men det er ikke nok bare at finde penge til kommunerne, vi skal også give kommunerne mandat til selv at bestemme, hvordan de skal bruges. Der er forskel på kommunerne og derfor mener jeg det er absurd at lægge alt for stramme rammer ned over dem. Jeg tror på, at de udmærket ved hvordan pengene veksles til mest mulig kvalitet. Så vi skal både have den radikale genopretningsplan igennem og givet øget selvstyre til kommunerne.”

”Med valget af Linda Kristiansen er jeg ikke i tvivl om, at vi har fået en driftsikker og solid kandidat, som kan løfte den opgave at tale ikke bare Det Radikale Venstres sag i Guldborgsund, men også en kandidat der er meget opmærksom på udkantsdanmark, som alle taler så meget om”, siger formanden for Guldborgsund Radikale Venstre, Henrik Gade, der blev genvalgt på partiets generalforsamling.

Ønskes yderligere oplysninger er I velkomne til at kontakte

Folketingskandidat for Ringsted/Sorø og Guldborgsund
Linda Kristiansen
Nordkrogvej 10
4490 Jerslev
31 14 33 77
x@lindakristiansen.dk
www.lindakristiansen.dk 

1 Comment to “Pressemeddelelse 3. maj 2010”

  1. Regular trade siger:

    When you drive by a dead skunk in the road, why does it take about 10 seconds before you smell it? Assume that you did not actually drive over the skunk.

Jeg vil rigtig gerne høre din mening - skriv en kommentar


1 + = 3