Linda Kristiansen
ganske radikal
Pressemeddelelse: Radikal folketingskandidat taler til demonstration for sexarbejderrettigheder

Rød paraply - alle har ret til rettighederDen radikale folketingskandidat Linda Kristiansen har fået sat gang i debatten omkring sexarbejdere. Igennem flere år har hun kæmpet imod et sexkøbsforbud og for en større social indsats målrettet dem der har behov for hjælp.

I sidste uge bakkede den radikale folketingsgruppe op og meldte ud at de heller ikke ønskede et sexkøbsforbud, og dermed ser det ud til at der ved et eventuelt regeringsskifte ved næste folketingsvalg ikke kan skaffes flertal for et forbud, men at man i stedet vil fokusere kræfterne på en styrket social indsats.

I disse dage afholder Sexarbejdernes Interesseorganisation (SIO) en festival for at gøre opmærksom på at de vil have rettigheder og høres. Festivalen afsluttes torsdag d. 3. marts med en demonstration, hvor den radikale folketingskandidat Linda Kristiansen er blevet bedt om at holde tale.

”Prostituerede er meget forskellige og det er langt fra alle der er ofre. Først når vi erkender dette, kan vi hjælpe de udsatte som har et reelt behov. Vi skal målrette vores indsats i stedet for at bruge energi og ressourcer på de forkerte,” udtaler Linda Kristiansen og fortsætter “Heldigvis står vi ikke på bar bund, når vi skal beslutte os for, hvordan vi hjælper bedst. I Sverige har man indført forbud mod at købe sex. Det socialt opsøgende arbejde er her blevet besværliggjort af forbuddet og nu er der i stedet er et mistillidsforhold mellem myndigheder og prostituerede. Det ønsker jeg ikke. Prostituerede har også ret til rettigheder!”

Demonstrationen starter fra Rådhuspladsen torsdag klokken 17.00 og slutter på Halmtorvet.

Der kan læses mere om sexarbejderfestivalen på www.sexarbejderfestival.dk.

Er I interesseret i yderligere informationer eller billeder fra demonstrationen, er I velkomne til at kontakte

Linda Kristiansen, Radikal folketingskandidat i storkreds Sjælland
Nordkrogvej 10
4490 Jerslev
31 14 33 77
x@lindakristiansen.dk
www.lindakristiansen.dk 

Jeg vil rigtig gerne høre din mening - skriv en kommentar


4 − 3 =