Linda Kristiansen
ganske radikal
Prostitution i Danmark – SFI’s rapport

I dag udkom SFI’s rapport om Prostitution i Danmark. Rapporten har sine statistiske svagheder som f.eks. Politiken går ret elegant henover…

Men mest trist er det at Mette Frederiksen ikke nuancerer sine udtalelser. Hun må formodes at have læst rapporten og dermed også vide at det er særdeles misvisende at sige at der er mange der vil ud af branchen når det viser sig at 2/3-dele af de der arbejder på klinik ønsker at fortsætte i prostitution: “- Når der er så mange, der vil ud af branchen, skal de først og fremmest have mulighed for et alternativ, så de ikke vender tilbage” (http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2011/06/08/123709.htm).

Hvis man læser rapporten, så er det tydeligt at de 94 % som henvises til kun handler om gadeprostituerede. Og her er jeg helt enig i at der skal gøres en indsats. Men hvis den indsats skal virke så skal vi ikke skære alle over en kam!

Læs hele rapporten her 

3 Comments to “Prostitution i Danmark – SFI’s rapport”

 1. Kim Pagels siger:

  Hej Linda.
  Jeg er enig, jeg tror ikke prostitutionsforbud er vejen, til gengæld skal vi arbejde for at de prostituerede får flere rettigheder og pligter, f.eks. at de betaler skat osv.
  mvh, Kim

 2. Stine siger:

  Kære Linda,

  Hvad er din holdning så egentlig? For af dit indlæg fremgår det ikke, at du nødvendigvis er enig med Kim Pagels. Kun at du kritiserer Mette Frederiksens udtalelse.

  Mvh Stine

 3. Pligten til at betale skat er der skam allerede og mange sexarbejdere betaler skat. Selvfølgelig bør alle betale skat – men vi bør også give dem de samme rettigheder som andre skatteydere har!

  Stine vedr. min holdning, så får du lige tre links, hvor jeg har uddybet:

  1.http://www.lindakristiansen.dk/kommentar-til-pernille-vigso-bagges-artikel-seksualitet-bor-ikke-vaere-en-vare

  2. http://www.lindakristiansen.dk/hvorfor-vil-man-ikke-give-rettogheder-til-prostituerede

  3. http://www.lindakristiansen.dk/menneskehandel-og-prostitution-i-en-europ%C3%A6isk-kontekst

  Mange hilsner
  Linda

Jeg vil rigtig gerne høre din mening - skriv en kommentar


+ 3 = 9