Linda Kristiansen
ganske radikal
Radikal weekend

Oprettet af Linda 2007-08-19 22:26 

Så er weekenden ved at slutte. Jeg føler ellers slet ikke den er begyndt.

Lørdagen blev brugt i Ringsted til et rigtig skønt sommermøde hos lokalformanden. Vi var tre talere. Jeg lagde ud, derefter kom Hanne Hyldgaard (byrådsmedlem i Ringsted) og om aftenen kom Magrethe Vestager. Der blev debatteret politik på livet løs, og selvfølgelig havde vi også alle en mening om valgrygterne. En helt klar super fantastisk dejlig dag.

Blog Image

I dag er så blevet brugt sammen med de øvrige folketingskandidater, kredsformænd og andre interesserede i den radikale valgkamp i Storkreds Sjælland. Jeg havde arrangeret et samarbejdsmøde hvor vi lige skulle se hinanden an, aftale lidt fælles samarbejdsaftaler, se om vi kunne finde på fællesarrangementer mm. Men også her lagde valgrygterne sig tungt over os. Vi blev dog enige om at hjælpes mest muligt og hvis valget ikke kommer lige nu, så skal vi klart mødes igen. Jeg synes det virkede meget fornuftigt. Og tror at vi kan få et super valg her i storkredsen. Vi dækker meget bredt politisk.

Blog Image

I morgen skal jeg så til bestyrelsesmøde i Kalundborg og tirsdag skal jeg på tur i Ringsted. Jeg sætter lige pressemeddelelsen ind her:

Tirsdag den 21. august besøger Margrethe Vestager, Radikale Venstres gruppeformand, Knud Lavard-plejecentret i Ringsted samt det økologiske landbrug Krogagergård.

Radikale Venstre ønsker en tillidsreform af de kommunale institutioner, der løser vores velfærdsopgaver, så samfundet får en langt bedre udnyttelse af de menneskelige ressourcer i vuggestuer, børnehaver, fritidsordninger, jobcentre, skoler og plejehjem.

Det bliver kaldt en tillidsreform, fordi reformen bygger på forudsætninger om tillid.

Som led i tillidsreform besøger Margrethe Vestager tirsdag Ringsted. Besøget starter kl. 15.00 på Knud Lavard-plejecentret på Eksercerpladsen 3. Og klokken 16.30 vil den radikale gruppeformand være at finde på det økologiske landbrug Krogagergård, Ørnekildevej 22 i Fjenneslev www.krogagergard.dk

Margrethe Vestager er ledsaget af næstformanden for den radikale folketingsgruppe Morten Østergaard og økologiordfører Ole Glahn. Fra lokal radikal side deltager bl.a. Hanne Hyldgaard, som er formand for Social- og Sundhedsudvalget i Ringsted Kommune samt den lokale folketingskandidat Linda Kristiansen.

Læs mere om den radikale tillidsreform på www.radikale.dk/tillidsreform 

Jeg vil rigtig gerne høre din mening - skriv en kommentar


− 2 = 2