Linda Kristiansen
ganske radikal
Retorik strammet til det yderste

Synes det er en retorik, der presses til det yderste når Reden International kalder alle deres brugere af deres social, sundheds- og rådgivningsydelser for “potentielt handlede”… Så er det da klart at der opstår fejlagtige avisoverskrifter, misforståelser og myter!

På trods af hvad man har kunnet læse i mediere, så er der altså ikke noget belæg for at sige at antallet af handlede kvinder er stigende.

Jeg forstår ikke behovet for at tallet skal pustes op igen og igen. Uanset om der er én, 50 eller 100 handlede, så er det da slemt. Lad os holde det fokus og gøre en fornuftig indsats for dem. Jeg kan ikke se hvordan vi kan hjælpe bedre ved at mytedanne – umiddelbart medvirker det bare til mindre troværdighed og mistillid – og det er da synd for dem der rent faktisk har behov for hjælp.

Hermed citat fra Reden Internationals egen hjemmeside:

Præcisering af medieomtale.

Reden International har i den forgangne uge været citeret i en række medier ift. stigning i antallet af handlede kvinder i Danmark. Vi vil gerne understrege, at de angivne tal alene udtrykker antallet af potentielt handlede kvinder vi har været i kontakt med i vores rådgivningscenter i 2011. Dvs. brugere af vores social, sundheds- og rådgivningsydelser, heriblandt kvinder som flere gange har gjort brug af vores tilbud på årsbasis.

Vi beklager eventuelle misforståelser omtalen må have givet anledning til og henviser til vores statusrapporter og CMM’s hjemmeside for yderligere statistik på området.

 

Jeg vil rigtig gerne høre din mening - skriv en kommentar


− 3 = 2