Linda Kristiansen
ganske radikal
Sikke en dejlig dag i dag – dup i dup dup :-)

Oprettet af Linda 2007-10-30 23:25

Op alt for tidligt og af sted til Slagelse. Jeg har aftalt at stå der sammen med Simon Emil. Vi skal mødes 6.20. Det er ret koldt, men super hyggeligt og vi får delt en masse flyers ud. Vi får også en god snak med nogle af de mange SFU’ere, der er mødt talstærkt op på stationen.

Blog Image

Bagefter er det min plan at tage hjem og lige få sovet en times tid inden jeg tager på arbejde. Men jeg vil lige svare på et par spørgsmål på Profari. Mens jeg sidder og svarer bliver jeg ringet op af Døvefilm. De vil gerne lave et indslag om mig og Knud Søndergård (tidligere landsformand for Danske Døves Landsformand – og jeg tror faktisk også han er medlem og har været opstillet for Venstre), hvor de taler lidt med os om, hvad der har motiveret os til at være politiske aktive. Vi aftaler at mødes i Roskilde efter jeg har været på arbejde, så kan de filme mens jeg deler lidt materiale ud.

Mit oplæg inde på arbejdet bliver aflyst mens jeg sidder i toget og jeg beslutter at hoppe af i Roskilde og udnytte tiden bedst muligt. Jeg ringer til Døvefilm og siger at de bare skal komme når de får tid. Det er super godt at gå på Algade. Der er mange der tager en folder og en del der lige stopper op og snakker lidt – endnu bedre. Der er dog også enkelte gange hvor jeg bliver en smule mundlam. Jeg havde en god snak om bæredygtighed med en dame, vi er rimelig enige. Vi snakker videre og hun fortæller om at hun havde fået stjålet nogle indkøbsposer – og fortsætter ”Det kan kun være de sorte, for sådan gør hvide ikke!”. Jeg forsøger mig med lidt ”Man skal jo ikke skære alle over en kam”, men kan godt fornemme, at jeg overhovedet ikke har en chance for at komme igennem. Jeg ville sådan ønske at jeg havde nøglen til at gøre folk mere tillidsfulde, trygge og glade.

Døvefilm kommer og vi filmer – jeg kan godt mærke at jeg endnu er lidt kamerasky. Men det bliver jo kun bedre ved gentagne øvelser J Vi får en god snak om min motivation (det måtte ikke handle vildt meget om politik, men det er altså umuligt, så de kommer vist på en lille redigeringsopgave) og prøver også at afslutte med hvad jeg vil gøre for Døve – tror dog det bliver klippet ud. Men jeg kan kun opfordre alle der er interesseret i at læse min tale til Verdensdemonstrationen på Døves internationale dag inde på min hjemmeside (www.lindakristiansen.dk under punktet ”Taler”).

I KAN SE INDSLAGET D. 10. PÅ DR1 om formiddagen J

Bagefter fortsætter jeg med at dele ud en 1½ time, fordi så kan jeg nemlig køre med min mand hjem – har jo næsten glemt hvordan han ser ud… Kan kun sige at han ser godt ud ;-) Mens jeg deler ud bliver jeg ringet op fra Aktivitetshuset Midgård i Slagelse om jeg har lyst til at deltage i en debat d. 8. Det har jeg selvfølgelig.

Rune kommer og henter mig og jeg sover hjem i bilen. Når lige at have en lille time derhjemme inden jeg skal til opstillingsmøde i Føllenslev, hvor vi skal vælge kandidat til Odsherred/Kalundborg-kredsen. Vi får valgt Ole Glahn (super J) som nomineret og Mikkel Balle som såkaldt skyggekandidat. Jeg har for resten opgivet debatten på Sorø, det var jo ret meningsløst at dukke op, hvis det eneste der ville komme ud af det er sure miner – det er Venstre der arrangerer mødet. Ole skulle have været til en debat d. 5. på Stenhus Gymnasium, men skulle også i radioen, så han har så spurgt om jeg vil tage derhen i stedet. Jeg har desuden aftalt at stå på Kalundborg station med Ole mandag morgen, I er meget velkomne. I morgen retter jeg lige min kalender, for der er sket en del ændringer – tjek den og kom og tag en snak med mig – lørdag giver jeg gulerødder på Ringsted torv.

Nu har jeg lige lavet et udkast til en annonce for mig selv – jeg er blevet færdig med fællesannoncen og også med Claus Brandstrups hjemmeside. Nu vil jeg gå tidligt i seng, så jeg er frisk når jeg starter dagen ved Slagelse Gymnasium i morgen.

Blog Image

 

Jeg vil rigtig gerne høre din mening - skriv en kommentar


− 3 = 2

Tags:,