Linda Kristiansen
ganske radikal
Skidt start – fantastisk afslutning

Oprettet af Linda 2007-11-05 20:52
Tror seriøst, at jeg havde fået det forkerte ben ud af sengen i morges. Jeg er vant til at man politisk er egoistisk – og har lovet mig selv IKKE at være det. Jeg prøver virkelig at leve efter mottoet ”Vær mod andre, som du ønsker andre er mod dig”, men i morges var jeg virkelig ved at kyle det motto rigtig rigtig langt væk.

Jeg skulle starte dagen på Kalundborg station sammen med bl.a. Ole Glahn. Vi står 5 mennesker og deler pjecer ud, og som en selvfølge, deler jeg Oles pjecer ud sammen med min. Vi rammer jo forskellige målgrupper! Måske nok fordi jeg er lidt træt (det er tidligt) og fordi jeg stadig er en smule mavesur over at jeg ikke er ”god nok” til en debat med Pia K. (den interne tillidsreform er ikke slået helt igennem endnu – læs det med et smil og tænk at hun bare er lidt forsmået, jeg kommer over det smiley), så lægger jeg mærke til at de andre kun deler Oles pjecer ud. Øv. Det ville være lidt federe, hvis der var bare en smule opbakning i egne rækker – gad vide hvor længe jeg gider at være vandbærer – uden en lille smule anerkendelse (den er dog kommet efterfølgende – så læs bare videre)?

HELDIGVIS skulle jeg til Stenhus Gymnasium bagefter – og det var bare så fedt at komme ind og blive mødt af Radikale plakater overalt, RU’s fantastiske postkort var lagt rundt om på bordene og jeg blev taget rigtig godt imod af RU.

Blog Image

Mit humør røg direkte fra 1 til 10 på P3’s skala. Og debatten gik (synes jeg selv) ganske godt. Brian Mikkelsen (C) havde travlt med at holde fast i skattestoppet og i samme vejrtrækning nævnte han at forebyggelse er meget vigtig for de konservative. Jamen, det er fedt at forebyggelse er vigtigt, men det hænger ikke sammen med skattestoppet. Skattestoppet gør at kommunerne sidder med nogle ganske usammenhængende budgetter og er nødt til at spare. Den nye reform har gjort at kommunerne har overtaget forebyggelsen fra amterne. Bom bom bom – hvor kan man spare uden at det kan ses på minutter, der går direkte fra børn og ældre? FOREBYGGELSEN! Vupti – Slagelse kommune sidder lige nu og overvejer om de skal spare 7 stillinger i deres misbrugscenter, som bl.a. varetager forebyggelsen. Lad os få skattestoppet på pension og økonomisk selvstyre til kommunerne.

Nå ja – jeg er lige nødt til at nævne at Doris Stenver (V) udtalte at kontanthjælpsloftet og 300-timersreglen var med til at skabe mere lighed – jeg lader det stå ukommenteret…

Bagefter var det af sted til Dianalund og dele flyers ud – rigtig dejligt sted at dele ud. Folk var meget interesseret og jeg fik en snak med flere. Fik desuden overbevist min. 1 – sandsynligvis to om vigtigheden af at stemme personligt på Ole Glahn (Jeg synes stadig han er en rigtig god politiker, dejlig jordnær i flere betydninger – i morges var nok bare mig der var lidt for sensitiv smiley). I hvert fald vil jeg til Dianalund igen – det var virkelig et dejligt sted. I morgen skal jeg deltage i en paneldebat dernede. Det glæder jeg mig til.

Da jeg så kom hjem toppede dagen. Troede 10 var maksimum på P3’s skala, men den blev altså sprængt. Præcis den dag, hvor jeg havde brug for et skulderklap, var der et inde på radikale.net. Jeg var blevet anbefalet smiley Så nu er jeg atter fyldt med energi og klar til 3 uger – desværre er der så kun en uge tilbage, men så må jeg jo bare løbe ekstra hurtigt. 

Jeg vil rigtig gerne høre din mening - skriv en kommentar


− 6 = 3

Tags:,