Linda Kristiansen
ganske radikal
Stadig højtryk

Oprindelig skrevet 25. november’07 

Umiddelbart havde jeg troet at efter et valg var der en vis mæthed. Men det har jeg nu fundet ud af var helt forkert. Først og fremmest så skal der foregå en masse evaluering. Både i egen kreds, i storkredsen, i hovedbestyrelsen og på radikale.net. Desuden foregår der jo også en smule selvransagelse: GJorde jeg det godt nok – skulle jeg have gjort noget anderledes?

Vedr. Selvransagelsen, så synes jeg egentlig jeg har gjort alt hvad jeg kunne og jeg kunne nok ikke have gjort noget anderledes – men det kan jeg næste gang. Derfor skal jeg have en hel plan med hvem gør hvad parat :-) Jeg vil simpelthen have en lille bog, hvor jeg har navne på hvem der følger med i pressen for mig, hvem der kan dele ud hvor og hvornår mm. Selve valgkampen tror jeg ikke kunne være gjort anderledes, men forarbejdet skal være mere på plads. Vi var dog godt i gang :-) Men alt i alt kan jeg vist kun være ovenud tilfreds med at være 3. suppleant efter 3 superdygtige (2 tidligere) MF’ere.

I går var der møde i HB – husk at hvis du vil vide hvad vi lavede så kan du kontakte mig på linda@ka-net.dk eller 31 14 33 77. Størstedelen af HB-mødet gik dog med “hvad gik galt”. Der er alt for lidt plads til de gode historier. Og det er jo forståeligt, det kan virke som at proppe salt i såret på dem det gik skidt for – men jeg tror bare vi kan lære mere af hvad der gik godt, end af at det muligvis var det at vi pegede, at det muligvis var det at vi “gav køb på 24-års-reglen”, at vi kritiserede DF for meget etc.

På tirsdag skal vi have møde i storkredsen/Region Sjælland hvor vi bl.a. også skal evaluere valget og vores samarbejdsaftale. Jeg synes egentlig det gik fint her i kredsen, men det var uheldigt at ikke alle overholdt aftalen. Den var ellers et glimrende grundlag for et godt samarbejde.

På lørdag er det møde i Økonomi- og erhvervsudvalget. Det glæder jeg mig til. Jeg elsker simpelthen det udvalg. Vi har en rigtig spændende dagsorden – og vi skal have iværksætteri som tema. Det er ikke mit hovedemne, men meget spændende – jeg sidder lige nu og samler op på debatterne inde på radikale.net. Der er faktisk nogle rigtig gode indlæg om emnet. Barselsfond er klart det vigtigste underemne efter indlæggende at dømme.

Nå, nu er maden klar – men husk at du altid er velkommen til at kontakte mig hvis der er noget :-) 

Jeg vil rigtig gerne høre din mening - skriv en kommentar


5 + = 13

Categories: Blandet