Linda Kristiansen
ganske radikal
Travl, men dejlig uge

Oprettet af Linda 2007-06-21 22:43
Det har været en ægte radikal uge.

Mandag eftermiddag og aften var jeg til møde med Kalundborg bestyrelse og Ole Glahn. Her gennemgik vi bl.a. dagsorden for næste byrådsmøde og fik en god debat om vores skoler. Jeg blev valgt til regionsbestyrelsen.

Tirsdag fik jeg lov at komme til Ringsteds lokalbestyrelsesmøde. Et af emnerne var madordningen i kommunen. Og et andet emne var sommerfest :-) Jeg blev desuden valgt til deres webmaster (www.radikale.dk/ringsted).

Onsdag var der møde i regionsbestyrelsen. Vi fik konstituret os. Snakket sygehusstruktur og miljøpolitik. Også her blev jeg valgt til webmaster (www.radikale.dk/sjaelland).

I dag, torsdag, var der så demonstration i Sorø for en cykelsti. Jeg mener generelt at vi har mange usikre veje, der burde gøres mere for, men når der oven i købet er en skole, eller børnehave lige i nærheden bør der da virkelig gøres en indsats. Du kan se et læserbrev jeg har skrevet sammen med Carsten Ørting Andersen under “Trafik og miljø”. Det var rigtig positivt at se hvor mange der var dukket op.

<!– document.write(‘

‘);//–>

 

Jeg vil rigtig gerne høre din mening - skriv en kommentar


− 1 = 7

Categories: Blandet
Tags: