Linda Kristiansen
ganske radikal
Tro, viden eller manipuleren: Prostitution

Jeg har flere gange haft emnet om prostitution oppe. Senest på radikale.net med en debat der nærmer sig 400 kommentare – det er virkelig noget der kan sætte sindene i kog. Det “fede” ved denne debat var – set gennem mine briller – at vi havde rigtig mange spændende personer på banen. Vi havde politikere med, Reden var repræsenteret, Seksualpolitisk Forum var der, to prostitutionskunder og en prostitueret deltog og så en hel masse flere. Super debat med rigtig mange spændende vinkler.

Nu har det så udviklet sig til at Margrethe Wivel har spurgt sit bagland/sin forvaltning om hendes informationer var OK. Svaret var at kilderne var helt i orden. Men spørgsmålet er nu hvorvidt materialet er blevet manipuleret. Jeg ved at Margrethe også har skrevet til Ina Vanwesenbeeck (hende der har lavet undersøgelsen som ligger til grund for denne debat) og jeg ser frem til et eventuelt svar. Men indtil videre vil jeg anbefale jer at læse både debatten på radikale.net og TheHumanStains kommentar

Leave a Comment to “Tro, viden eller manipuleren: Prostitution”

 1. TheHumanStain siger:

  Der kan man se… Jeg har også skrevet til Ine Vanwesenbeeck og spurgt, om hun vil rede trådene ud. Jeg håber, hun i de mindste finder det underholdende :)

  Mht Margrethe Wivel, så forstår jeg stadigvæk ikke, hvorfor hun ikke bare kan læse den ene side i Vanwesenbeecks bog, som det drejer sig om.

 2. FEJL! Der er en grund til at man ikke skal skrive indlæg om natten – det er selvfølgelig dig der har skrevet til Ina og ikke Margrethe – tænk at jeg sulle sammenblande jer to *GG*

 3. RasmusElkjær siger:

  TheHumanStain:
  Du forstår udmærket godt hvorfor Margrethe Wivel ikke bare læser den ene side af Ine Van Wesenbeecks bog. Hun har ikke lyst, og det er der ikke nogen af dem der går ind for et forbud, der har lyst til.

Jeg vil rigtig gerne høre din mening - skriv en kommentar


+ 4 = 12