Linda Kristiansen
ganske radikal
Uddannelse er fremtiden

I valgkampen kommer man rundt på mange uddannelsessteder – og i dag var ingen undtagelse. Sammen med Margrethe Vestager, har jeg i dag været på VUC i Næstved og Katedralskolen i Nykøbing F.

Vi har i Radikale Venstre valgt at uddannelse skal fylde meget i valgkampen, for det er fremtiden. Uddannelse er en af de største og vigtigste investeringer i fremtiden. Vi lever i et vidensamfund og viden er vigtig, men også flygtig. Det vi ved i dag, kan være forældet i morgen. Derfor er det vigtig alle får en uddannelse og har lært hvordan ny viden findes. Desuden er livslang læring – efter- og videreuddannelse gennem livet – også vigtig, således at du også lære at indføje ny viden i dit daglige arbejde.

Jeg vil arbejde for, at din uddannelse ikke bliver afhængig af, hvem du har som forældre eller hvor du bor i Danmark. Det skal være muligt for en enlig mor i Søllested at tage en uddannelse. Det kan godt være uddannelsesinstitutionen ikke ligger lige om hjørnet, men du kan som alternativ følge undervisningen over nettet. F.eks. kan du tage sygeplejeuddannelsen, ergoterapeutuddannelsen, fysioterapeut uddannelsen, læreruddannelsen med fl. på e-læringsbasis i University College Sjælland. 

Jeg vil rigtig gerne høre din mening - skriv en kommentar


− 1 = 3