Linda Kristiansen
ganske radikal
Valg-update 1

Sidste folketingsvalgkamp skrev jeg dagbog her på bloggen og det er min intention at gøre det samme i denne valgkamp – jeg havde bare ikke lige forudset at jeg ikke ville have et ledigt minut det første døgn, så dagbogen bliver først startet i dag og istedet for at kalde det en dagbog kalder jeg det Valg-update.

Første dag gik hovedsagligt med koordinering – jeg havde lavet et udkast til en valgkalender, som skulle tilrettes og justeres ud fra at der pludselig kom en masse invitationer til forskellige arrangementer. Og der skulle holdes møde med mine to kredsforeninger for lige at tjekke op på at alt var klart og parat.

Bagefter kørte jeg til Kalundborg for lige at aflevere nogle plakater og endte med en tur ned i byen og dele kondomer ud. Og sikke en vidunderlig start. De unge mennesker var enormt nysgerrige og interesserede i valget og vi fik nogle rigtig gode snakke om alt fra efterløn, multimedieskat, flygtningepolitik, arbejdsmarked osv.

I dag startede jeg så med lige at svare på de vigtigste e-mails, der var klikket ind i løbet af natten og skyndte mig derefter til Ringsted fordi jeg egentlig havde en aftale med TV2East på torvet. Desværre viste vejret sig fra sin dårlige side og det betød at der slet ikke var nogen mennesker der viste sig på torvet :-( Jeg aftalte derfor med TV2East at vi ville prøve at finde et andet tidspunkt, så nu må vi bare håber der bliver en ledig plads i sendefladen på et senere tidspunkt.

Men bare fordi folk ikke er på gaden, indstiller man ikke valgkampen. Planen blev lynhurtigt lagt om og i stedet holdt jeg live-debat på min facebook-profil. Her blev spurgt ind til både regeringsdeltagelse og prostitution, men størst blev tråden om hvordan man får ledige tilbage til arbejdsmarkedet. Det var faktisk mig selv der stillede spørgsmålet og jeg er rigtig glad for alle de gode forslag jeg modtag. Der er bestemt noget at arbejde med.

Derefter var der radikal sommerfest i Ringsted, hvor årets Ringstedborger skulle offentliggøres. Prismodtageren blev fuldt fortjent Kirsten Hejnfelt fra Krisecentret, der samen med centrets øvrige medarbejdere yder en stor og prisværdig indsats for kvinder, som har det svært.

Festen fortsatte med tale fra mig og vores landsformand, Klaus Frandsen. Og det gjorde han virkelig godt.

Efter spisning og masser af hyggelig snak, gik turen hjem til Jerslev, hvor der lige skulle en plakat op nede ved mine børns skole – vi når jo nok ikke at se hinanden så meget de næste par uger.

Nu vil jeg læse op på lektierne til morgendagens hovedbestyrelsesmøde i Nyborg og se om jeg kan få skabt lidt overblik i min postkasse.

Husk at I kan følge mig både her på siden, på twitter, på facebook og på google+. Og I er velkomne til at kontakte mig, hvis I har spørgsmål – jeg vil forsøge at svare hurtigst muligt. 

Jeg vil rigtig gerne høre din mening - skriv en kommentar


9 − = 2

Categories: Folketingsvalg 2011