Linda Kristiansen
ganske radikal
Valgkampsånden

Der er en hel speciel ånd over det at være i valgkamp. Det er en fantastisk fornemmelse og alle ens tanker er sporet i en retning. Selv i drømme er man i gang – jeg er i hvert tilfælde. Adrenalinen pumper konstant rundt i kroppen. Jeg kan sagtens mindes sidste folketingvalgkamp, hvor jeg havde det på samme måde. Jeg kan huske, at jeg gik ud som et lys på selve valgdagen, hvor jeg havde planlagt den store hygge aften med familien på sofaen og følge optællingen.

Egentlig er der slet ikke plads og ressourcer til andet og man har lyst til at bruge al tid på kampagne, materiale, uddelinger osv. Heldigvis har jeg et arbejde, der alligevel er så spændende at når jeg først er kommet i gang, så kan jeg godt fokusere ;-) Og så har jeg taget ferie den sidste uge op til valget.

Planen er at jeg her på bloggen jævnligt vil komme med opdateringer på hvad jeg laver her i valgkampen – altså ikke kun politiske budskaber.

I lørdags var jeg i biografen og se min biografreklame (den kører i Kalundborg Kino). Der var tre andre biografreklamer, men de havde ikke lyd på eller nogen særlig konkrete budskaber. Jeg synes i hvert tilfælde at min egen (som jeg selv har lavet) var bedst – lidt ligesom at egne børn også er de sødeste.

Her får I den:

 YouTube-forhåndsvisningsbillede

Søndag var en materialeproduktionsdag. Her klistrede jeg plakater igen igen og lavede en masse plastre til uddeling.

Mandag aften var jeg så i Sorø til bestyrelsesmøde med den kommunale bestyrelse. Vi startede mødet med at klistre plakater! Og havde derefter et godt bestyrelsesmøde. Der var kommet et nyt og aktivt medlem – SKØNT.

Til alle der bor i Sorø, kan jeg på det kraftigste anbefale Carsten Ørting Andersen - han er en meget dygtig og sympatisk mand. En af dem med hjertet placeret det rigtige sted. 

Tirsdag var egentlig ikke en særlig valgkamps-agtig dag. Men i allerhøjeste grad en politisk dag. Jeg skulle til Christiansborg om aftenen og snakke om roadpricing. I vores (Det Radikale Venstres) skatteudspil nævner vi, at vi vil komme med et forslag til en lavteknologisk form for roadpricing indtil den højteknologiske løsning er klar. Et eksempel kunne være en generel afgift for alle på antal kørte kilometer - ikke nogen differentiering afhængig af mulighed for at bruge offentlig transport el. andet. Ikke en løsning jeg ønsker. I tirsdag var vi så tre personer, der var inviteret ind på sekretariatet til at arbejde videre med dette og komme med alternative forslag. Der kom mange op på tavlen og nu skal fordele og ulemper så undersøges.

I går var der så møde i Regionsbestyrelsen. Her var der en tro på, at vi får to mandater – så håber jeg bare, at jeg får det ene ;-) Vi fik snakket en masse om konstituering, valgaftenen osv. Alle er i valgkampsmode – og det er fedt. Jeg er rigtig glad for at kunne sige, at vi har et virkelig godt hold, hvor der er rimelig godt fokus på samarbejde :-)

Løbende sender jeg læserbreve afsted – og jeg prøver så vidt muligt at få dem alle lagt ind her, når de har været i en avis. Hvis du sidder og læser avis en dag og ser et emne, jeg burde reagere på, så bare send mig en e-mail.

Sidst men absolut ikke mindst vil jeg gerne sige en KÆMPE tak til dem der har været søde og tilbyde mig hjælp her i valgkampen :-) Jeg håber meget, at I vil deltage i et evalueringsmøde d. 19. november (sted og tid oplyses senere). Jeg giver pizza, sodavand, chips, gulerødder (det handler jo også om sundhed) osv. og håber at vi kan få en rigtig hyggelig aften oven på en sjov valgkamp.

Og til alle: Husk at sprede rygtet om, at man kan stemme på mig i hele Region Sjælland :-)  

Jeg vil rigtig gerne høre din mening - skriv en kommentar


9 + = 10