Linda Kristiansen
ganske radikal
ValgUpdate 2

Det er jo ikke min første valgkamp, men det er den første, hvor jeg forstår behovet for en kampagneleder! Tid er en ekstrem mangelvare, men hold op hvor er det fedt. Og tusind tak til alle jer som skriver og ringer, både med spørgsmål og hjælpende hænder. Det giver et boost uden lige :-)

I søndags vedtog vi en fantastisk valgudtalelse – særligt glad er jeg over at ordet frisind kom med. Jeg kan kun anbefale at man læser den – jeg mindes ikke vi tidligere har lavet en så god udtalelse og den blev skam også vedtaget enstemmigt.

Mandag morgen skulle starte med uddeling på Korsør station sammen med nogle helt igennem fantastiske RU’ere. Planen holdt, men kun fordi Falck var super hurtige til at komme, da bilen brød sammen på motorvejen mellem Slagelse og Korsør.

Derefter tog vi til Næstved, hvor vi hoppede på den radikale bus. Den kørte os til Nykøbing F., hvor Margrethe Vestager og jeg skulle have en lektion i samfundsfag. Bagefter delte vi ud på gaden og fik nogle gode debatter – særligt mindes jeg en længere snak om hvorvidt vi skal have et samfund hvor man får fordi man har ret til det eller fordi man har behov for det. Ingen tvivl om at det må være behovet der er afgørende.

Tirsdag fortsatte turen med bussen. Vi startede i Roskilde og fortsatte til Holbæk, hvor vi var på besøg i vang-kvateret. Herefter hastede jeg til Sorø for at dele ud og spise på den lokale grill, som jeg har lovet et give en anbefaling med på vejen. Gode krassere kan jeg fortælle og til dem der ikke er til krassere, så har de nogle sandwich der selv kunne få en kræsenpind som mig til at ville smage.

Om aftenen var jeg inviteret til møde med RU for Sorø og Slagelse. Her dukkede flere nye ansigter op :-) Og jeg fik tilbudt flere hænder til de lidt mere skæve arrangementer jeg har i støbeskeen – skønt, skønt, skønt. Og glæd jer!

Onsdag morgen blev startet i Næstved hos P4, hvor jeg fik gode råd af Louise Schack Elholm. Men dagens højdepunkt var en debat arrangeret (før valgudskrivelsen) af Danske Havne. Vi startede med en bustur rundt på havnen og bagefter var et rundbordssamtale, hvor vi fik forskellige små, og enormt spændende, oplæg om hvad vores havne kan. Jeg er virkelig imponeret over det flotte arrangement, som også trak fulde huse til den efterfølgende paneldebat.

I dag er jeg så startet på nyt arbejde i Stevns Kommunes Sundhedsafdeling. Timingen er lidt uheldig, da jeg godt kan mærke at jeg ikke er 100 % tilstede, men jeg forsøger virkelig – og til alt held er jobbet total spændende og kollegaerne virker enormt søde. I morgen står den igen på arbejde, herefter skolefest på mine børns skole, møde med kandidater og storkredsbestyrelse og til sidst kaffe i Sorø med de lokale medlemmer. Og forhåbentlig lidt politisk skriveri :-) 

Jeg vil rigtig gerne høre din mening - skriv en kommentar


− 2 = 4