Linda Kristiansen
ganske radikal
Valgvideo på tegnsprog

Linda Kristiansen laver valgvideoAlle folketingskandidater er i fulde sving med at gøre sig klar til det forestående folketingsvalg – mig selv inklusiv. Og som nogle af jer nok ved, så har jeg stor fokus på tilgængelighed. I går var jeg derfor i København hos Schwung for at få lavet min valgvideo – med tegnsprogstolk.

Videoen er i første omgang tænkt til Youtube og min hjemmeside, men hvis der falder penge ned fra himlen, så håber jeg også at kunnen vise den i udvalgte biografer. Bidrag kan gives her

Når videoen er færdig skal jeg nok lægge et link, men indtil da kan I læse mere på Sjællandske Medier. Der vil også komme et indslag i Tidens Tegn på DR – jeg skal nok skrive hvornår, når jeg ved det.

Linda Kristiansen og Didde Gaarde laver valgvideo

Artikel 40

Konference

  1. Deltagerstaterne skal mødes regelmæssigt til en konference for at behandle ethvert forhold vedrørende gennemførelsen af denne konvention.
  2. De Forenede Nationers generalsekretær skal indkalde til en konference senest seks måneder efter, at denne konvention er trådt i kraft. De Forenede Nationers generalsekretær indkalder til efterfølgende møder hvert andet år, eller når konferencen træffer bestemmelse herom.

 

1 Comment to “Valgvideo på tegnsprog”

  1. God nyhed – når valget udskrives vises filmen i Kino Ringsted og Lalandia Bio :-)

Jeg vil rigtig gerne høre din mening - skriv en kommentar


+ 2 = 9