Linda Kristiansen
ganske radikal
www.politicom.dk

Hej Alle sammen

Så er påsken over os – og hvis I nu sidder derude og tænker – hjælp, hvad skal jeg bruge al den tid på, så har jeg forslaget :-)

Jeg har tidligere anbefalet forskellige debatfora, heriblandt Nydebat.dk som jeg stadig er helt vild med. I dag vil jeg anbefale et der er lidt anderledes.

Det er målrettet dem der er lige et år eller to yngre end jeg, men det skal absolut ikke være en hindring. Faktisk mener jeg det er en styrke. Forummet er ikke bygget op over den sædvanlige blogstil, men lægger meget mere op til direkte debat med korte kommentarer, brugerafstemninger osv. Det er virkelig kreativt tænkt. Har du lyst til, ikke kun at få dit budskab ud, men faktisk at gå i dialog, så er det her stedet: www.politicom.dk

I den korte tid jeg har været derinde er jeg stødt på både SF’ere og Venstre-folk – det synes jeg er særdeles dejligt. Jeg kan godt lide at blive udfordret og det gør man når man står midt i det hele derinde. På nuværende tidspunkt deltager jeg i debatter om multimedieskatten, aktiv dødshjælp og kønskvoter – så spektret er bredt. Siden er stadig ny, men jeg tror bestemt at den skal blive interessant. Specielt hvis man gerne vil dialog frem for monolog – så alle jer der sidder og har alt for meget tid mellem påskesnapsen og svigerfamiliens besøgsrunder – spring ud på www.politicom.dk.

– Og husk samtidig at tjekke www.nydebat.dk, som faktisk udvikler sig rigtig godt og spændende og er kommet godt igang. Her skal jeg måske lige tilføje at blogindlæg over en halv side bliver fremhævet på forsiden. Indlæg på forsiden af nydebat.dk bliver linket til fra sider som berlingske.dk, politiken.dk, altinget.dk og 180grader.dk.

God påske

Linda 

Jeg vil rigtig gerne høre din mening - skriv en kommentar


2 + = 8

Categories: Blandet