Linda Kristiansen
ganske radikal
Ydmygelsen af de konservative, SF og radikale

Oprettet af Linda 2007-10-28 12:17
Jeg har forsøgt at kommentere på Anders Samuelsens blogindlæg, men af mærkelige grunde kan jeg ikke få min kommentar på – så nu poster jeg den her:

“Jeg synes det er endnu mere trist at Anders nu går ud og tillægger os holdninger og handlinger som ikke er korrekte – specielt fordi jeg ved at Anders er klog nok til at vide det!
Det Radikale Venstre har IKKE opgivet kampen for at afskaffe 24-års-reglen. Vi synes 24-års-reglen bør fjernes hellere i går end i morgen. Men vi erkender at der ikke er nogen grund til at lade 24-års-reglen spænde ben for at udvikle god, konstruktiv politik på andre områder. Så i stedet for at sætte os ned og sige at vi ikke vil arbejde før vi har fået S til at fjerne 24-års-reglen, så er vi fornuftige og siger jamen så lad os arbejde og få lavet noget fornuftigt og mens vi så arbejder, så bliver vi ved med at prikke til S for at få fjernet 24-års-reglen. Vi kommer ingen vegne ved at sidde og være fornærmede. Så Anders – istedet for at skyde os ned, så vær kreativ – kom og lav god politik, vær med til at få en ny regering der bygger på social anstændighed og økonomisk ansvarlighed – det ved jeg at du også går ind for :-)
Og skulle nogen være det mindste i tvivl om noget vedr. 24-års-reglen eller andet vedr. radikal politik, så spørg en radikal ;-) Jeg kan træffes på 31 14 33 77 og linda@ka-net.dk og I kan også besøge min hjemmeside: www.lindakristiansen.dk ” 

1 Comment to “Ydmygelsen af de konservative, SF og radikale”

  1. erik Christensen siger:

    jeg vil gerne smide sko efter dig og måske marianne,
    det er jo tilsyneladende god radikal parlamentarisk skik. Hvilket skomærke foretrækker I??

Jeg vil rigtig gerne høre din mening - skriv en kommentar


9 − = 6

Tags:,